Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.03.2021. do 28.03.2021.

0

Posao. Sve vezano za posao, bilo da ste privatnik ili radite za nekog, u ovoj sedmici je uskomešano, napeto, nervozno. Sve nešto ide navrat nanos, samo neko nerviranje, brzina i naravno grešaka, nesporazuma i propusta koliko vam duša ište.

Doduše, neki od vas i u ovom džumbusu od sedmice mogu izvući prilično dobar dogovor koji može biti trajan i koji će biti lijepo finansijski potkovan. Preko prijatelja ili osoba koje su vam naklonjene stoji ponuda o kojoj bi i te kako vrijedilo razmisliti.

Ljubav. Za vas ove sedmice važi – ćutite i volite se. Ne progovarajte, a ako partner krene da nešto priča, zapušite mu usta poljupcima. Jer, u ovoj sedmici se u treptaju oka stigne od: „Kuco, maco, pile, jagnje moje“, do odraslih primjeraka ovih riječi.

Sve, ali baš sve može da bude razlog za raspravu. A riječi su ubojite ovih dana – pucaju i ne gledaju gdje gađaju, a mogu pogoditi vrlo bolno. Prema tome, trepćite jedno na drugo, neka pogledi i ljubav govore.

Slobodni Strijelci, uskomešalo se vaše polje ljubavi i to žestoko. A i vi ste se uskomešali, nose vas leptirići, pucaju vas strasti.

Hrana. Apetit vam je prilično promjenjiv u ovoj sedmici, a i vi ćete se ponašati neodgovorno i glad utoljavati onim što vam dođe pod ruku u tom trenutku, najprije brzom hranom i slatkišima. Preporuka za vas je riba i namirnice bogate željezom.

Novac. Koliko god novca da vam se slije u džepove, troškovi za kuću i ukućane su preveliki.

Zdravlje. Manji problemi sa grlom. Nervoza.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info