Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.03.2021. do 28.03.2021.

0

Posao. Kvariće vam Merkur poslove, jer će biti zastoja, napornih situacija, problema u dogovorima i sa papirologijom. Čačkaće vas drugi ljudi baš tamo gdje ne treba pa možete odreagovati burnije nego što biste željeli.

Međutim i pored svega ovoga, vi nezaustavljivo idete naprijed, osvajajući ipak ono što želite. I te kako je moguće da pred kraj radne sedmice napravite dogovor kojem se nikako niste nadali, a koji baš lijepo može stabilizovati ili popraviti vašu finansijsku situaciju i dati vam odličan temelj za dalje.

Ljubav. Sunce, kao svijest, snaga i sjaj je kod vas. Venera kao ljubav takođe. Vladar Mars je aktivan, podržan od strane Saturna. Samo Merkur u ovoj sedmici koči i sapliće iz vašeg polja podsvijesti i tajni.

Minusi u ovoj sedmici u partnerskim odnosima mogu biti izbrzanost, impulsivnost, rasprave i, naravno, tajne koje izlaze na vidjelo. Plusevi – strast na prvom mjestu, akcija, energija i intenzitet u partnerskoj vezi. Od minusa pravite pluseve i bićete zadovoljni.

Slobodni Ovnovi, bili aktivni ili ne, emotivne prilike se samo viju oko vas. Da li ćete da sjedite na jednoj, dvije ili čak više stolica – e to je već vaša odluka.

Hrana. Zahtjevan period pa kroz ishranu morate nadoknaditi energetske snage organizma, pojačati imunitet i dati svom tijelu dovoljno vitamina i minerala da bi funkcionisalo kako treba. Cvekla, mrkva, limun, narandže, dosta svježeg povrća, ali i mliječnih proizvoda. Junetina, piletina i, naravno, riba.

Novac. Biće prilika za finu zaradu u ovoj sedmici.

Zdravlje. Oprez u saobraćaju, mogućnost povreda je naglašena. Respiratorni trakt je osjetljiv. Glavobolje.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info