Dnevni horoskop za 21.03.2021.

0

Ovan


Danas biste se mogli osjećati rastrzano. Dio vas želio bi da se povučete i negdje u miru uhvatite omiljene literature, dok drugi dio vas tjera na druženje. Mogli biste biti nestrpljiviji nego inače u odnosima s porodicom. Pokušajte se opustiti nekim metodama relaksacije kako ne biste eksplodirali.

Bik


Samozatajni ste i tek naizgled u stanju mirovanja; podsvijest će vam biti aktivna, a intuicija jaka. Privlačiće vas sve što je nedovoljno poznato i što iziskuje intelektualni angažman pa ćete biti uspješni u aktivnostima koje iziskuju istraživanje i prikupljanje teško dostupnih podataka. Na zdravlje pripazite.

Blizanci


Neriješeni ljubavni problemi podstaknuće vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama prijašnjih aktivnosti. Odnosi sa starijim ljudima iz vaše prošlosti biće bitni. Bježanje od istine ili vraćanje na uvijek iste probleme otežavaće vam put ka napretku. Poželjno je da se više okrenete budućnosti i manje se zamarate onim što je bilo.

Rak


Ispunjenje privatnih želja potvrđuje da ste u ugodnom razdoblju. Parovi će biti zabavljeni kovanjem planova za budućnost, a pred samcima su prilike koje ne bi trebali propuštati. Ako ste primorani raditi, s naporom ćete obavljati i jednostavne zadatke – bićete odsutni duhom i u mislima svugdje samo ne na poslu.

Lav


Mogao bi vas iskreno razveseliti nečiji uspjeh, a zabava povodom toga lako bi se mogla produžiti do kasno u noć. Neki će se naći na pragu novih ljubavnih prilika. Uživaćete u razgovoru koji će vam otkrivati koliko vas toga povezuje s drugom osobom. Zajednički interesi pripomoći će dubljem razvoju vašeg odnosa.

Djevica


Porodična situacija zahtijevaće veći oprez nego inače. Prilagodite se promjenama koje diktiraju ukućani, a koje vam donose samo sitnije neugodnosti. Nastojte se više prilagoditi njihovim potrebama. Mogli biste se upustiti u čišćenje stana i pripremati večeru za goste. Krajem dana osjećaćete se veoma umorno.

Vaga


Veselo veče u dobrom društvu pomoći će da zaboravite na probleme. Vaša spontanost i velikodušnost omogućiće vam neka vrijedna poznanstva. U razgovoru s drugima shvatićete da niste sami u svojim problemima. Ako ste s nekim posvađani, prvi pružite ruku pomirenja – druga strana će to spremno dočekati.

Škorpija


S partnerom ćete voditi razgovore o novcu i finansijama. Neki od njih neće biti naročito ugodni, ali će imati za cilj riješiti probleme koji vam otežavaju normalan život. Mozak će vam raditi punom parom, a komunikacija će biti direktna i iskrena pa se nećete morati bojati da će nešto ostati nedorečeno ili skriveno.

Strijelac


Bićete pristupačniji i prijateljski raspoloženi pa ćete se drage volje odazvati pozivu na druženje. Vaš ljubavni život kreće uzlaznom putanjom. Znaćete navesti partnera da prihvati vaše ideje. Sporazumijevaćete se bez mnogo riječi, uživati u zajedničkim trenucima i unaprijediti odnos.

Jarac


Postaćete zatvoreni prema okolini i umjesto da pričate o onome što osjećate, ćutaćete i trpiti ono što ne biste trebali. Pomislićete da sve značajno prolazi pokraj vas, a da sami niste u mogućnosti baš ništa učiniti. Loše raspoloženje brzo će vas proći pa ćete već u večernjim satima mnogo vedrije gledati na probleme.

Vodolija


Zajednički trenuci provedeni s partnerom biće vam dragocjeni, posebno ako se tokom radne sedmice malo viđate. Društveni život biće uzbudljiv. Očekuje vas dobar provod, posebno ako slavite nečiji rođendan ili želite skrenuti pažnju simpatije na sebe. Neće vam nedostajati nadahnuća i motivacije.

Ribe


Vaš partner biće društven i sklon zabavi, a vi prilično povučeni u svoj svijet. Moraćete uložiti mnogo energije kako biste prevladali karakterne razlike. Imunitet će vam biti u padu, dijelom i kao posljedica pretjeranog rada, ali i brige za sutrašnjicu. Bićete podložniji stresu pa ćete se lako prepuštati neraspoloženju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info