Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.03.2021. do 28.03.2021.

0

Posao. Svakodnevna zabava i rastezanje vaših živaca tokom ove sedmice. Malo vi ne znate gdje udarate pa pravite greške, malo vas drugi nerviraju, opominju, kritikuju. Malo ima problema sa svakim papirom, dogovorom ili tehničkim sredstvom.

Malo ste sa nadređenima na ratnoj nozi ovih dana. Doduše, ima i toga da se Djevicama otvara jedna nova prilika, potpuno neočekivano i o njoj bi i te kako trebalo i vrijedilo razmisliti. Vrlo zanimljive informacije dolaze do vas, dižu vas i pokreću.

Ljubav. Pa, kod vas je interesantna situacija. Osjećanja su vam odvrnuta na maksimum, ali umjesto da se emotivna situacija raščićava i stabilizuje, izgleda kao da se samo dodatno komplikuje.

Ni vi baš niste „u vinklu“ ovih dana – čas ste emotivni, čas nervozni i bijesni, čas ćutite, a čas biste se samo nešto raspravljali i ubjeđivali. Shodno tome, odnos sa partnerom je čas dobar, čas budi Bog s nama. Ukoliko eventualno imate neku tajnicu, tajnu ili tajnetinu – e onda se sve ovo dvostruko komplikuje.

Slobodne Djevice, od maštanja vajde nema. Doduše, nema ni od akcije. Hm, možda je bolje da se zakucate u posao, a za ljubav sačekate.

Hrana. Najviše će vašem organizmu odgovarati žitarice od cijelog zrna, ali i povrće u svim varijantama – bilo kao svježe u salati ili kao grilovano, bareno. Mliječni proizvodi da, ali oni sa smanjenim procentom masti. Umjesto grčkog jogurta, za vas je bolji kefir ili kiselo mlijeko.

Novac. Neka standardna situacija. Malo su troškovi pojačani.

Zdravlje. Alergije, virusi, povrede, osjetljivost respiratornog trakta.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info