Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.03.2021. do 28.03.2021.

0

Posao. Ne baš jednostavna poslovna sedmica za vas. Lako dolazi do nerazumijevanja sa onima sa kojima radite, a još lakše dolazi do varnica koje brzo mogu prerasti u komunikacijski požar. Problem ćete imati sami sa sobom, sa papirima, sa uređajima bilo koje vrste, u dogovorima.

Problem ćete imati sa koncentracijom, organizacijom, fokusiranošću. Što brže budete pokušavali da neke stvari privedete kraju, brže će se otvarati prostor za greške i nervozu. Ne donosite impulsivne odluke o kojima niste dobro razmislili.

Ljubav. Ili nešto pogrešno radite kada je komunikacija i odnos sa partnerom u pitanju ili se jednostavno situacije namiještaju baš tako da non stop dovode do neke nervoze i napetosti između vas dvoje. A moguće je i da ste vi preopterećeni obavezama i zbog toga čas dramite nešto, čas se povlačite u tišinu.

Bilo bi dobro da u ovoj sedmici pronađete zajedničko tlo, nešto što će prijati i voljenoj osobi i vama i više se okrenete na tu stranu.

Slobodni Blizanci, kao da ne umijete da na pravi način priđete osobi koja vam je simpatična, uvijek kažete pogrešnu stvar ili povučete suviše impulsivan potez. Ne žurite nigdje.

Hrana. Mlijeko i mliječni proizvodi ove sedmice bi trebalo da budu na prvom mjestu. Dalje, potrebni su vam proteini iz mesa, jaja, ribe. Naravno, u ovo dodajte i mnogo svježeg povrća – najviše špinata, brokule, zelja. Od slatkiša bježite, samo će vas boljeti glava od njih.

Novac. Nije savršena sedmica po pitanju finansija – novac vam lako klizi iz ruku.

Zdravlje. Alergije, problemi sa disajnim organima. Mogućnosti za povrede. Oprez u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info