Dnevni horoskop za 18.03.2021.

0

Ovan


Bićete vezani rokovima i pod pritiskom pa se oslonite na osobu za koju ste sigurni da je pouzdana i da vam može pomoći. Spavaćete jako malo i previše raditi pa će i imunitet doći u pitanje. Bićete skloni zanemarivanju sebe i svojih potreba, što bi vam se moglo i osvetiti u vidu viroze ili osjećaja nezadovoljstva.

Bik


Ako vam je ljubavna veza na klizavom terenu, učvrstite je strastvenim poljupcima i pojačanom brigom za partnera. Oni u braku oživjeće lijepa sjećanja iz prošlosti i otkrivati čari porodičnog života. Prionite na dovršavanje započetih poslova, jer su pred vama novi projekti i zadaci koji će pridonijeti učvršćivanju poslovnog statusa.

Blizanci


Poslovnim rezultatima bićete zadovoljni, a priznanje vam govori da ste na pravom putu. Ako zamolite za pomoć, biće vam pružena. Partnerov postupak nagnaće vas da se odlučnije borite za vezu ili brak. Posebno će vas uznemiriti njegovi sve češći izlasci iz kuće pa ćete posumnjati u iskrenost i vjernost druge strane.

Rak


Planete raspiruju vašu ambicioznost, ali i brzopletost pa ćete se posvađati sa svakim ko ne dijeli vaše mišljenje. Očekuju vas problemi s članom porodice uz kojeg ćete provesti dosta vremena u razgovoru. Nažalost, ništa se nećete dogovoriti. Izbjegnite odlazak frizeru, jer možda nećete biti zadovoljni novom frizurom.

Lav


Oni koji su zaljubljeni duboko će proživljavati izgovorene rečenice sa simpatijom. Ipak, okolnosti se još nisu posložile da poznanstvo pretvorite u vezu. Ambicije će vam biti prilične – prionite na njihovo ostvarivanje uprkos otežavajućim okolnostima. Dan je odličan za sve promjene u cilju poboljšanja izgleda.

Djevica


Bićete avanturističkog duha i težiti novim iskustvima. Nećete pogriješiti odlučite li se za učenje stranog jezika ili bavljenje novim hobijem. Nova poznanstva, dogovori za druženje i trenuci provedeni u živim razgovorima, postaće vam bitniji od poslovnih ili porodičnih zbivanja. Ipak, nastojte u svemu imati zdravu mjeru.

Vaga


Preuzmete li inicijativu na ljubavnom planu, možda se vaš zamišljeni scenarij neće odvijati kako treba. Bolje bi bilo da se strpite. Kako dan bude odmicao, nervoza i nestrpljenje će jačati, posebno u porodičnim odnosima. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje. Izbjegnite prepirke, nije vam potrebno nerviranje.

Škorpija


Entuzijazma i upornosti vam neće nedostajati pa ćete se uvjeriti da ste u stanju i neželjene okolnosti okrenuti u svoju korist. Nastavite putem kojim ste krenuli, štogod to bilo. Ne odbijajte poziv na prijateljsko druženje ili ljubavni sastanak izgovarajući se obavezama – oni koji vas vole trebaju vašu pažnju.

Strijelac


Odnosi s okolinom biće ugodni, a društveni život vrlo sadržajan. Dan će vam proteći brzo pa možda nećete ni stići da uradite sve što ste planirali. Planetarni uticaji biće zaslužni za bolju zaradu. Mogao bi vam biti ponuđen honorarni posao ili ćete dobiti mogućnost da radite na odgovornijim poslovima nego dosad.

Jarac


Spremni ste za promjene pa ćete bez razmišljanja prihvatiti ono što vam se nudi. Ako ste u potrazi za stanom, naći ćete nešto lijepo i povoljno. Tražite li posao, mogli biste ući u uži krug kandidata. Pametnim razgovorom iznenadićete nekoga i podstaknuti ga da o vama promijeni loše mišljenje.

Vodolija


Uprkos odricanjima i naporima, vaš ugled će porasti, a mogli biste ostvariti novčanu dobit od posla koji se počeo dobro razvijati. Slobodni bi se mogli vezati za osobu koja ima neraščišćene odnose s bivšim partnerom. Trebaće vam mnogo strpljenja da ustrajete u takvom odnosu, naročito jer je druga strana prilično nepreduzetna.

Ribe


Ne obraćajte pažnju na kolege koje vas kritikuju, jer iza toga se krije njihova zavist. Ako vam prijatelj zatraži savjet, dobro razmislite šta ćete mu odgovoriti i kolika je vaša odgovornost u tome. Slučajan susret završiće ugodnim razgovorom, a možda i druženjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info