Dnevni horoskop za 16.03.2021.

0

Ovan


Bolje ćete se osjećati i izgledati, što neće ostati nezapaženo kod drugih. Primaćete komplimente ili čak nove ljubavne ponude. Ako očekujete vijesti iz inostranstva, mogli biste ih dobiti tokom večernjih sati. Ukoliko planirate putovanje, pripremite se na zastoje i teškoće u vožnji. Ipak, svemu ćete pristupati s humorom i zabavljati sve oko sebe.

Bik


Bićete osjetljivi i vrlo intuitivni. Bez teškoća ćete čitati tuđe namjere pa vas ništa neće moći iznenaditi. Nisu isključene češće promjene raspoloženja, ali nemojte im pridavati veći značaj, jer su prolazne. Neki će se naći pred pravim ljubavnim iskušenjem – ako ste u vezi, povratak bivšeg partnera u vaš život unosi nemir.

Blizanci


Svojim cjepidlačenjem prokockaćete priliku za ostvarenjem skladne veze. S obzirom na planetarne uticaje, uslovi postoje, a sve ostalo zavisiće od vas. Potrudite se smanjiti prevelika očekivanja, a naročito bi vaša ljubomora mogla na partnera djelovati demotivirajuće. Pazite na ishranu – dajte prednost laganim obrocima.

Rak


Privlačiće vas avanture pa ćete bez mnogo planiranja krenuti u nepoznato ili posjećivati niz zbivanja. Zbog veselog duha, naći ćete se u centru pažnje, prijateljima prepričavati zanimljive zgode i nasmijavati ih. Ukoliko na ručku bude više članova porodice, iskoristićete priliku da popričate o nekim imovinskim pitanjima.

Lav


Odgovorno ponašanje i briga za bližnje odlike su koje će krasiti vaše odnose s bližnjima. Odnos s partnerom biće stabilan. Osjećanja će biti snažna, a dobro ćete se slagati i na planu zabave i izlazaka. Ako ste započeli novu vezu, oslobodite se nepovjerenja i sumnjičavosti, jer su vam veliki izgledi za uspjeh.

Djevica


Planete vas usmjeravaju na rješavanje porodičnih i bračnih problema. Nužni su ustupci, a nerijetko će i partner prigovarati zbog vašeg izbjegavanja odgovornosti. Iako će se truditi zadržati kontrolu i ovladati svojim reakcijama, vaše će ga kritike izbacivati iz takta. Trebaće vam više vremena za sebe, za opuštanje i odmor.

Vaga


Odlično je vrijeme da počnete kovati dugoročne planove i ulagati u budućnost. Imaćete dobar instinkt, a i planete su vam naklonjene. Kada je ljubav u pitanju, promijeniće se neki vaši kriteriji. S pravom ćete tražiti više od partnera, a ono što trebate to ćete i dobiti. Samci će s nekim intenzivno kontaktirati preko telefona ili interneta.

Škorpija


Dan je povoljan za aktivnosti vezane za nekretnine ili nasljedstvo. Možda se odlučite za kupoprodaju, preseljenje ili proširenje stambenog prostora. Planetarni uticaji oplemenjuju i vaše duhovne horizonte. Odlučite li se za meditaciju ili jogu, osjećaćete da se punite pozitivnom energijom i oslobađate stresa.

Strijelac


Trebaće vam neko osvježenje, malo opuštanja, smijeha i bezbrižnosti. Družite se s dobrim prijateljima, a susrete koji bi mogli biti neugodni odgodite za neki drugi dan. Moguć je novi ljubavni početak, obnova veze ili ćete se naći u zagrljaju osobe koju dugo poznajete. Bilo da ste slobodni ili ne, okolnosti su na vašoj strani.

Jarac


Ako vam ništa ne polazi za rukom, nemojte očajavati. Položaj Mjeseca činiće vas osjetljivima, ali će vas i podsticati da svoj život očistite od loših odnosa i problematičnih situacija. Pruži li vam se prilika da se nasamo nađete sa simpatijom, objeručke je prihvatite. Bićete zadovoljni načinom na koji druga strana reaguje na vas.

Vodolija


Očekuju vas povoljne promjene u ljubavnom životu te više naklonosti i podrške bliskih osoba. Osoba koja vam je prijatelj počeće vam sve više značiti. Možda nećete odmah priznati da su se osjećanja probudila, ali vrijeme će pokazati u kojem se smjeru odnos razvija.

Ribe


Vašeg partnera će mučiti poslovne brige ili briga oko onemoćalih roditelja. Postaće razdražljiv, ali takvo ponašanje nemojte doživjeti lično, jer nema veze s vama i vašim osjećanjima. Pomozite mu razgovorom. Možda mu nećete moći pružiti najbolje rješenje, ali mnogo će mu značiti vaše razumijevanje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info