Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.03.2021. do 21.03.2021.

0

Posao. Ne može se reći da je vaša poslovna situacija lagana. Vrlo je vjerovatno da se odvija u stilu da čas sve ide kako treba, čas ništa ne funkcioniše. Malo su okolnosti i druge osobe krive za to, a malo ste krivi i vi.

Ako imate ljude u poslovnom okruženju na koje se možete osloniti, držite se njih i oko njih gradite svakodnevnicu, dogovore. Ako nemate, prepušteni ste trenutno sami sebi što može dovoditi do povremenih grešaka i propusta. Vrlo zanimljive informacije vam dolaze u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Šest Venera sada može da bude u vašem znaku, isto vam se hvata. Spaljenost od strane Sunca ukazuje na više stavki – ili vam ego ne dozvoljava da na pravi način pokažete ono što osjećate ili pak čini da od drveta ne vidite šumu, od racia ne vidite osjećanja.

Ili ste pak toliko preokupirani sobom, ličnim prioritetima i obavezama da je ljubav otišla u neki stoti plan. Kod zauzetih se ovo može malo popraviti ulaskom Merkura, partnerske planete, u vaš znak. Partner će biti voljan da vam se prilagodi i da vam da emociju, pokušajte da uzvratite.

Slobodni – sve je tu, nadohvat ruke, a nikako da se realizuje.

Hrana. Teško vam je pa grickate nešto da se utješite. Dobro vam je pa sa zadovoljstvom smažete čokoladu i tri kolača pride. U prevodu: ove sedmice ništa ne može da vas spasi od gomilanja kilograma, osim vaša volja i karakter. Pa, pokušajte…

Novac. Poboljšanje od ulaska u narednu sedmicu.

Zdravlje. Muči vas sve pomalo.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info