Djevica: Sedmični horoskop za period od 15.03.2021. do 21.03.2021.

0

Posao. Računajte da će se vaša energija rasipati ovih dana i da će vam biti prilično teško da održite nivo fokusiranosti i organizacije koji je vama toliko svojstven. Trudite se da se ne „širite“ na deset strana i sto obaveza, jer ćete vrlo teško funkcionisati na ovaj način.

Djevicama u ovoj sedmici dolazi poslovna ponuda ili prilika koju definitivno ne bi trebalo propustiti, bez obzira što je skopčana sa nekim uslovima koji vama u ovom trenutku i ne odgovaraju u potpunosti. Zanemarite detalje, gledajte širu sliku.

Ljubav. Vaš vladar Merkur prelazi u znak Riba i vaše partnersko polje. Vi kao izuzetno racionalna i konkretna osoba možete se pogubiti u emotivnim ribljim dubinama.

Pokušaji bježanja od emocija i racionalizacija istih samo će dovoditi do toga da se osjećate kao da ne znate gdje udarate. U emotivnim vezama bi bilo lijepo da se pustite i da malo uživate i u onome što se dešava i u onome što osjećate.

Ukoliko ste slobodni, već neko vrijeme vas jedna osoba riječima i potezima „dodiruje“ dublje nego što biste vi to željeli da priznate sami sebi. Možda bi trebalo da pokušate, naravno sa vama svojstvenom dozom opreza…

Hrana. Vrijeme je da se osvrnete unazad i da razmislite koje bi navike po pitanju ishrane trebalo da promijenite. Trenutno ste skloni da se hranite na brzinu, a prija vam i sve ono što je dosta začinjeno, naročito ljuto. Mogli biste da porazmislite da li ovo može naškoditi vašoj probavi.

Novac. Niste zadovoljni prilivima. Međutim, to vas ne sprečava da trošite na sve strane.

Zdravlje. Teškoće sa disajnim organima, alergije, problemi sa venama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info