Bik: Sedmični horoskop za period od 15.03.2021. do 21.03.2021.

0

Posao. U segmentu posla situacija bi trebalo da se odvija manje-više korektno. Kod vas će povremeno biti prisutno nešto više nervoze, ali samo iz razloga što vam drugi ne dozvoljavaju da se organizujete i obavljate obaveze na svoj način.

Šefovi takođe mogu imati svojih „bubica“, ali ovo će dovoditi samo do prolazne napetosti i, nakon toga, smirivanja situacije. Nemojte biti iznenađeni ukoliko dobijete neku informaciju, prijedlog ili ponudu za saradnju. Pokušajte da ovo dobro razmotrite sa svih strana.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, u vrlo, vrlo bliskom kontaktu sa Suncem i Neptunom ne obećava ništa konkretno što se tiče dogovora, planova i komunikacije sa partnerom, ali zato obećava bliskost, nježnost i more ljubavi.

Bikovi će biti izuzetno osjetljivi i skloni romantici, ali biće i onih pripadnika ovog znaka koji će biti skloni tajnovitim akcijama i aktivnostima. Ako imate partnera, ne zanosite se mnogo drugim osobama da se ne biste brzo razočarali.

Slobodni Bikovi, ne sporimo, možete se i te kako zaljubiti. Međutim, zaista nije sigurno da je to sada baš najpametniji potez – možda bi ipak trebalo sa više opreza koračati kroz ljubav…

Hrana. Ne razmišljate mnogo kada je hrana u pitanju, bitno vam je da samo utolite glad, a ne vodite računa ni o kvalitetu ni o kaloričnoj vrijednosti. Pokušajte da izbjegavate brzu hranu, veće količine slatkiša, sve ono što je prezačinjeno i premasno.

Novac. Nešto ste „šire ruke“ ovih dana, zakočite malo sa troškovima.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora nego inače. Meteoropatske reakcije kod starijih Bikova.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info