Mlad Mjesec u Ribama donosi nevjerovatnu sreću za ova 3 znaka

0

Mlad Mjesec donosi novi početak, ali ovaj koji nas očekuje 13. marta biće posebno emotivan i romantičan. Mjesec je u znaku Riba, najemotivnijem znaku zodijaka. Bićemo podstaknuti da maštamo, sanjamo, volimo i posvetimo se stanju svoje duše.

Svi ćemo zaroniti u more svojih osjećanja – zadubićemo se u odraz sopstvene duše. Ova lunarna energija donosi još jednu magiju – pojačanje intuicije. Zato je mlad Mjesec u Ribama odličan period da se posvetite duhovnom razvoju i da dopustite srcu da bude vaš vođa.

Tokom energije mladog Mjeseca i romantični spoj Venere i Neptuna ulazi u znak Riba pa nastaje stelijum u Ribama, što znači da ćemo biti suočeni sa intezivnim osjećanjima. Vodeni znakovi će se lakše snaći u ovom talasu emocija u odnosu na druge, a evo za koja tri znaka će mlad Mjesec u Ribama biti najsrećniji.

Rak


Mlad Mjesec vam donosi veliku sreću. Iako je vaša priroda takva da uvijek igrate na sigurnu kartu, ovaj put ste spremni za avanture i nove doživljaje. Ovo je idealan trenutak da jačate svoju umnu i duhovnu stranu. Planirajte putovanja u budućnosti, posvetite se novom hobiju, počnite da učite novi jezik ili se podsjetite starih vještina.

Vrijeme je da na svoje ideje gledate kao na idealne prilike za rast i napredak. Energija mladog Mjeseca u vama budi maštu, kreativnost, ali i sposobnost da manifestujete svoje snove.

Škorpija


Period mladog Mjeseca u Ribama za vaš znak je jedan od najprijtnijih trenutaka u 2021. godini. Kreativna inspircija vas podstiče da probudite svoje talente. Poezija, muzika, dizajn, pisanje, performanse – sve što sada ima veze sa umjetnošću i estetikom ići će vam naročito od ruke.

Ovo je takođe i romantičan period koji vam može donijeti povezivanje sa nekom dušom koja je slična vama. Ako ste u vezi, pojačaće se strasti i obnoviti bliskost. Imaćete razigranu energiju djeteta, a ona vam pomaže da se odmorite od svih teških osjećanja koja su se nakupila u prthodnom periodu.

Ribe


Iskoristite maksimalno ovu divnu i prirodnu energiju koju vam donosi mlad Mjesec. Stvari u vašem životu počinju naglo da se mijenjaju – želje, snovi, sistem vrednovanja.

Ova promjena će biti pozitivna i shvatićete da prolazite put duhovnog i emocionalnog razvoja. Postajete autentična verzija sebe. Očekuju vas i prijatna iskustva u ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info