Dnevni horoskop za 08.03.2021.

0

Ovan


Bićete rastrzani između nekoliko obaveza i nećete znati kome ili čemu dati prednost. Porodični problemi izgledaće vam nerješivi, ali to je subjektivni osjećaj – sutra ćete razmišljati optimističnije.

Bik


Ukoliko se oslobodite zakočenosti i preuzmete inicijativu – dovršićete započete poslove u kratkom roku. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete nadoknaditi sve zaostatke. Ako ste prekinuli vezu, brzo ćete shvatiti da ste postupili naglo i tražiti načina da je obnovite. Uz planetarnu podršku to će vam i poći za rukom.

Blizanci


Svojom staloženošću ćete uspješno prevladati neugodne situacije, a pridonijećete i smirenju jedne rasprave. Prilike vam idu ususret, zato upregnite svoje znanje i sposobnosti i iskoristite ih. Primijetićete da se i vaš način razmišljanja mijenja i da ste optimističniji, što vam i pomaže da probleme rješavate lakše nego prije.

Rak


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač.

Lav


Zabrinuti ste za novčanu situaciju, posebno ako je povezana s pitanjem nekretnina, gradnje ili smještaja. Od vas se očekuje više nego što ste spremni dati. Dobre veze i poznanstva vrlo su korisni, a neki od njih će pomoći da prebrodite krizu. Događa vam se mnogo toga zanimljivog, ali ne može se reći da ste potpuno zadovoljni.

Djevica


Uz malo više strpljenja mogli biste da riješite emotivne probleme s partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

Vaga


Kontakti s ljudima biće brojni, ali neslaganja će biti česta. Na poslu ćete gubiti koncentraciju zbog briga koje vas opterećuju. Nemojte mirovati niti se osamljivati, jer će vam problemi tada izgledati veći. Dobro ćete se snalaziti u timskom radu, ali ćete nailaziti na teškoće sa saradnicima koji posao ne shvataju ozbiljno.

Škorpija


Vrijeme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvježite vaše odnose.

Strijelac


Pokazaćete pribranost i dosjetljivost u rješavanju problema. Međutim, bilo kakvi poduhvati vezani za nekretnine ili stambeni prostor prouzrokovaće probleme i gubitak novca. Zasad izbjegnite takve akcije. Uprkos razmiricama, vaša veza je stabilna. Bila bi još bolja kada ne biste sputavali partnera i pokazali da imate povjerenja u njega.

Jarac


Opterećeni ste poslovima i raznim obavezama. Mnogi će se oslanjati na vašu pomoć, što će vas iscrpljivati. Veče rezervišite za odmor, otkažite nebitne susrete. Ukoliko ne uspijevate postići sklad i mir u braku, možda nešto morate mijenjati ili pouzdati se u partnerovu inicijativu. Druga strana će u nekim stvarima biti objektivnija nego vi.

Vodolija


Uprkos potrebi za odmorom i opuštanjem, imajte na umu da nije trenutak za popuštanje. Prionite na rješavanje zaostalih zadataka ili problema, jer ćete ih uspješno riješiti. Ukoliko skupite odvažnosti i snage za akciju velikog ljubavnog pospremanja, bićete vrlo uvjerljivi i kod partnera postići ono što želite.

Ribe


Privlačićete šarmom pa ćete s lakoćom dogovarati poslove i izvlačiti najbolje iz svake situacije. Jedan događaj zbližiće vas s osobom do koje vam je stalo, a na vama je da se brzo snađete i povučete pravi potez. Ako vaš brak potresaju svađe i nesporazumi, dopustite partneru da sam uvidi u čemu je pogriješio.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info