Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Komunikacija vam ide super, energija vam je super. Volje, snage i odlučnosti imate za izvoz. Vrlo dobro znate šta želite i hoćete, a znate i šta vam ne pada na pamet i šta nećete. I baš tako ćete postaviti sve poslovne okvire i odnose.

Već od utorka očekujte dodatno porast poslovnih aktivnosti, a od tog perioda možete računati i na osobe koje vas kontaktiraju i koje žele da ostvare neki tip saradnje sa vama. Kada se dogovarate, samo budite realni što se finansijskog dijela tiče. Ne tražite kule i gradove.

Ljubav. Ako hoćete da ludujete, da čavrljate na pet strana, da se avanturišete i dobro bez ikakve obaveze zabavite – ma samo naprijed, sve vam je otvoreno!

Ako hoćete da se vezujete (misli se na emotivno vezivanje), obavezujete i imate stabilnu i trajnu ljubavnu priču – onda ništa. Onda ćete morati da popričekate. Dok popričekavate, ništa vas ne sprečava da flertujete na deset strana, čisto da vam brže prođe vrijeme.

Zauzeti, vi znate šta hoćete, a partner ne zna gdje udara. Ako ste u prilici i ako hoćete, usmjerite ga i pomozite mu. Voljeno biće se neće “sastaviti” na pravi način prije početka proljeća.

Hrana. Potrebno vam je više tečnosti, ali i namirnica koje su bogate vodom. Takođe, izuzetno će vam prijati sve vrste voća, a naročito citrusi, jabuke i banane. Ne pretjerujte sa mesnim prerađevinama, više se okrenite ka čistom mesu – ribi, piletini, junetini.

Novac. Opšta papazjanija po pitanju finansija. Novca čas ima da preliva, čas nestane kao da ga nikad nije bilo.

Zdravlje. Što ste više aktivni, bolje će vam biti. Moguća osjetljivost disajnih puteva, alergije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info