Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Umjesto emocija, uključite kreativnost. Umjesto ljubavnog uzdisanja, prionite na obaveze. U ovoj sedmici imate mlad Mjesec u polju posla – i te kako se pred Vagama može otvoriti novi poslovni početak koji može imati veze sa inostranstvom ili nekim državnim i javnim ustanovama.

Od emocija sada imate malo vajde, ali od posla možete imati poprilično. Doduše, ne sporimo da ćete povremeno imati i poslovne glavobolje, ali kada sve saberemo i oduzmemo ovaj period vam donosi mnogo više uspjeha i pokreta.

Ljubav. Partnerska planeta Mars je dobra prema vašem znaku i dobra je i prema vašem polju ljubavi pa bi u prevodu to značilo da drago vam biće umije, zna i hoće da se aktivira prema vama, da vas podstiče i da je na vašoj strani i pored vas.

Međutim, vaša planeta je potonula dibidus, a zajedno sa njom potonuli ste i vi – ili u posao ili u neka svoja filmovanja, a neki su polako počeli da tonu i u tajnu priču, najprije preko poslovnog segmenta. Ako može, manje tonjenja, a više obraćanja pažnje na partnera.

Slobodne Vage, radite vi i nemojte da se zaljubljujete. Neka se drugi zaljubljuju u vas i neka se oko vas trude.

Hrana. Izbacili ste grickalice između obroka, sveli masnoće na najrazumniju moguću mjeru, a teška srca ste se odrekli i omiljenih slatkiša… I zaista vam nije jasno zašto se kilogrami i dalje lijepe za vas? Pokušajte da se krećete više, fizička aktivnost vam je neophodna i prijeko potrebna.

Novac. I pored vaše zabrinutosti, novčani tokovi su neometani i lagano rastu.

Zdravlje. Sve će vam faliti i sve će vas boljeti dok god ne promijenite nešto u navikama. I dok se ne pokrenete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info