Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Bićete vrlo poslovno aktivni od samog početka radne sedmice. Vrlo pravilno sada razmišljate, vučete vrlo proračunate i pametne poteze i ne bi trebalo nimalo loše da prođete u ovom periodu. Posao vas hoće, ali hoćete i vi njega. I lijepo možete da se uklopite i budete zadovoljni rezultatima.

Da li to znači da će sve u ovoj sedmici ići kao po loju, bez trunke nerviranja? Pa naravno da ne – sredinom sedmice vam stoji manji stres koji možete da prevaziđete i situaciju riješite. Planiranje pokretanja privatnog posla.

Ljubav. Što više pričate, više ćete otkrivati i o partneru i o sebi, ali i o vašem odnosu. I ne mora da znači da će ta otkrića biti loša. Možete otkriti na primjer i to da ste zaboravili koliko uživate kada se “nadmudrujete” sa voljenom osobom.

Prema tome, pričajte. Krećite se – i riječima, ali i fizički. Aktivirajte i podstaknite jedno drugo. I ne, nemojte biti od onih Strijelaca koji će imati tajne i tajnice – sve tajne prije ili kasnije izađu na svjetlost dana.

Slobodni Strijelci, da će vam biti zabavno, hoće. Da ćete biti aktivni i vi oko drugih, ali i drugi oko vas – ma sve to stoji. Trudite se da se dobro provedete i da uživate, što više.

Hrana. Prijali bi vam češći, a količinski manji obroci. Od mesa, trenutno vam najviše odgovaraju piletina i junetina. Takođe, neka u vašoj ishrani češće budu jaja, jogurt, cvekla, mrkva, zeleno lisnato povrće…

Novac. Šareno, ali nije loše.

Zdravlje. Osjetljivost disajnih puteva, naročito polovinom sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info