Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Škorpije su i zvanično zakoračile u period velikih poslovnih promjena. Nije onda ni čudo što je sva vaša pažnja sada usmjerena baš na tu stranu. Ukoliko je u prethodnih sedam dana pokrenuta neka poslovna inicijativa, ona se sada razrađuje i nastavlja vodeći vas ka realizaciji.

Ako se pak nije dogodilo ništa spektakularno, ne brinite – i ova sedmica vam donosi ogromnu priliku za kontakt koji je vrlo inspirativan i potencijalnu saradnju koja će biti zaključena tokom marta ili početkom aprila mjeseca.

Ljubav. U vaše polje ljubavi se nagurale planete i, reklo bi se, Škorpije uživaju u ljubavi. Međutim, da li je to baš tako? Ne bismo rekli baš, jer vaš vladar Mars u znaku Blizanaca gleda na neku drugu stranu i ima druge prioritete, a u prvom redu one vezane za zaradu.

To ne znači da vi nećete prihvatiti emociju i lijepe momente sa voljenom osobom – ma hoćete. Samo što vam to sada nije najpreča stvar na svijetu.

Slobodne Škorpije, postoji osoba koja je za vas zainteresovana, ali sada od nje zavisi da li će se nešto pokrenuti između vas. Vi idete svojim putem, prihvatićete udvaranje ako vas druga strana bude intelektualno zagolicala i stimulisala.

Hrana. Doručak prije prve jutarnje kafe je za vas sada obavezna stavka. Tri obroka, sa dvije manje užine koje se mogu sastojati od voća ili koštunjavih plodova bi vam bile najbolja „mjera“ da biste se osjećali, ali i izgledali dobro. U prevodu – uvedite se u red po pitanju ishrane, sada to možete.

Novac. Malo ste nervozni po finansijskim pitanjima, ali bez pravih razloga.

Zdravlje. Osjetljivost disajnih puteva. Moguće su prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info