Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem znaku može u ovoj sedmici da donese neku priliku, šansu, ponudu, neko lijepo dešavanje vezano za posao. U svakom slučaju, ovo jesu dani kada je potrebno da izbijete u prvi plan, kada je potrebno da budete aktivni, ažurni, prisutni.

Vrijeme je da pokažete drugima (ali i sebi) koliko ste sposobni i koliko vrijedite. Sredinom sedmice možete imati neku napetu situaciju, nesporazum ili opanjkavanje od strane kolege – nemojte dozvoliti da vas uvuku u rasprave, bolji ste od toga.

Ljubav. Ljubavi, osjećanja, zanosa i mašte imate trenutno za izvoz. U redu, to nam je solidan preduslov kada su partnerski odnosi u pitanju, jer ćete na krilima ljubavi uspijevati da “iznesete” povremene probleme i napete momente.

Ono što će vas možda mučiti jeste što na prvi pogled izgleda kao da je sve u redu, ali vi imate neki čudan osjećaj u stomaku, kao da je nešto ostalo da vas “bocka” i smeta vam u mislima. Naravno, imamo i one zauzete Ribe koje bi sada da sjede na dvije stolice. A šta ćete ako vam se u narednih mjesec dana obje izmaknu?

Slobodni, privlačite i dobre i loše ljubavne šanse. Birajte mudro.

Hrana. Pokušajte da iz svoje ishrane izbacite ili da svedete na najmanju moguću mjeru određene namirnice. Slatkiši, mesne prerađevine, grickalice, proizvodi od bijelog brašna, premasna i prezačinjena hrana. Potrebni su vam meso, povrće, žitarice, mliječni proizvodi…

Novac. Korektno, nije loše.

Zdravlje. Povremeni naleti nesanice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info