Rak: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Iako neke stvari koje su do sada tavorile kreću uzlaznom putanjom, daleko ste vi od toga da se osjećate sigurno i zadovoljno. S vremena na vrijeme vam se vrati onaj vaš stari optimizam i sami sebi kažete: “Hej, ovo i nije toliko loše”, da bi već u sljedećem momentu došlo do nekih situacija koje vam opet podstaknu zabrinutost.

Stvari se ne mogu srediti i popraviti preko noći, to vam je valjda jasno. Bitno je da neke pomake osjećate i da vidite da, ukoliko nastavite istim tempom, ipak idete ka svojim ciljevima.

Ljubav. Mars u polju podsvijesti i tajni nikada nije prijatan pa čak i kada je u najboljim mogućim aspektima, a s obzirom na to da on vlada vašim poljem ljubavi i zabave, Rakovi (bilo da su slobodni ili zauzeti) trenutno imaju par opcija na raspolaganju.

Prva: krijete od drugih da vam se neko konstantno mota po mislima. Druga: opterećeni ste svojom emotivnom situacijom, kako god da se ona u realnosti odvija – na najbolji ili na najkomplikovaniji način. Treća: konstantno “pregovarate” sami sa sobom po nekom emotivnom pitanju i, isto tako, nikako da se sami sa sobom dogovorite šta da uradite. Četvrta: naravno – tajna veza.

Hrana. Ulazite u ovu sedmicu kroz nervozu i stres, što će se odraziti i na rad želuca i nešto teže varenje. Konzumirajte hranu koja se lako vari i koja vam neće opteretiti probavu. Uzimajte male obroke na svakih par sati.

Novac. Nije sjajno, ali niste baš ni u bunaru.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem. Mogućnosti za manje prehlade.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info