Lav: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Sve što je vezano za posao može i treba da se odvija fino i normalno – samo je potrebno da se vi probudite. Znamo da vam ova Riblja energija ne prija nikako, da vas smlaćuje i umrtvljuje, da čini da dan prođe u treptaju oka, a da shvatite da ništa konkretno niste uradili.

Zato je zaista potrebno da skinete tu koprenu sa očiju i da se aktivno uključite u dešavanja. Džaba što imate odlične prilike, što imate mogućnosti za dobre dogovore i saradnje ako vi samo pustite da to sve prođe pored vas.

Ljubav. Partner je trenutno u neuporedivo boljoj poziciji od vas – siguran je, stabilan i vrlo dobro zna šta hoće. A hoće da stabilizuje vaš odnos. Vi- Sunce zaronjeno u Riblji okean koje nit’ zna gdje je ni da li je pošlo ili došlo.

Tako nešto maštate pa se malo zanosite pa malo lažete i sebe i druge. Spucaće vas emocije u ovoj sedmici samo tako – ako ništa drugo, makar te emocije pokažite osobi koju volite. A njoj pustite da vodi vašu priču, jer vi to trenutno ne umijete.

Slobodni Lavovi, što više maštate, manje su šanse za konkretna ljubavna dešavanja. Možete da volite platonski ili tajno. Samo napred ako od toga vidite neku vajdu.

Hrana. Izbjegavajte prženo, pohovano, mliječne proizvode sa visokim procentom mliječne masti. Umjesto toga, u svoju ishranu češće uvrstite ribu, više povrća – naročito kelerabe, karfiola, brokule, cvekle. Ukoliko niste do sada, koristite maslinovo ulje za pripremanje obroka.

Novac. Korektno.

Zdravlje. Trudite se da budete fizički aktivniji.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info