Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Čak i da nećete, Mars u polju poslovne svakodnevnice vas “tera” da se aktivirate, da radite, da ne stajete. Da pričate dok ne promuknete. Ali isto tako vas tjera i da zaradite.

Doduše, tjera na to i da poslovna svakodnevnica bude užurbana, da svi pričaju, a niko nikog ne sluša, tjera na nervozu i tako dalje, ali sve to ide u rok službe i na sve to ste do sada već navikli. Od početka sedmice ćete krenuti brzinski u akciju i vjerovatno je da nećete imati ni daška odmora. Biće pravih rezultata i sada, ali i kasnije tokom mjeseca.

Ljubav. I ova sedmica donosi vrlo korektne momente u odnosu sa emotivnim partnerom. Možda se u komunikaciji nećete baš uvijek razumjeti ili sporazumjeti, ali ćete u tišini pogledima baš lijepo pričati.

Jer, ponekad će i samo prisustvo partnera biti dovoljno da se osjetite kao da je sve na svom mjestu. Naravno, život pa i ova sedmica nudi na meniju povremene napete trenutke, ali sada ih je vrlo lako prevazići.

Slobodni Jarčevi, eto baš lijepa sedmica da razgovarate sa nekim, da primijetite nekog, da otpočnete neko slatko ćakulanje. Da li će biti nešto od toga? Vidjećemo, ali za početak je dovoljno i da se samo priča.

Hrana. Dosta naporna sedmica pa morate nadoknaditi gubitak energije, ali se potruditi i da vaš imunitet ne varira. Najviše će vam odgovarati obroci koji su raznovrsni, ali ne treba pretjerivati sa količinama. Prijaju vam junetina, ćuretina, sve vrste povrća, jogurt, kefir.

Novac. Solidno, dosta solidno.

Zdravlje. Period alergija i osjetljivosti disajnih puteva.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info