Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.03.2021. do 14.03.2021.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica je ispunjena dešavanjima, a ulazak Marsa u polje karijere je dodatno aktivirao sve. Ovo će biti jedna žustra i puna događaja sedmica sa povremenim talasima nervoze i momentima kada počinjete da gubite koncentraciju i usmjerenost.

Neki dogovori sada mogu pasti, neki se projekti mogu pokrenuti. Iako su pravi rezultati i ona realizacija kojoj se nadate još uvijek podaleko od vas, možemo da kažemo da je ovo jedan značajan i nov iskorak. Ne nervirajte se zbog grešaka saradnika.

Ljubav. Vaše partnersko polje je osvijetljeno Suncem, ljubavno zatalasano Venerom, a u ovoj sedmici tu imamo i mlad Mjesec koji može da donese jedan lijep, novi početak.

E sad, priznajemo da su partnerski aspekti trenutno prilično smušeni i čudni i vjerovatno je da se sve što se dešava više vrti oko zanosa i nerealnih očekivanja nego oko situacija koje su konkretne, ali šta je tu je. Lijepo je neki put i maštati i uživati u ljubavnom sedmom nebu. Pored toga, ako vam se trenutno čini da partner nešto krije, pa vjerovatno da krije. Ali to ne znači da mora biti nešto baš strašno.

Slobodni – neko vas je pokrenuo, zatalasao, zanio.

Hrana. Hranu je i dalje potrebno da raspoređujete u češće obroke, količinski manje. Takođe, u periodu ste kada vam je potrebno više hidriranja pa ne uskraćujte svom organizmu dovoljnu količinu tečnosti. Od povrća bi vam jako prijale cvekla, mrkva, karfiol.

Novac. Ukoliko smatrate da niste adekvatno plaćeni za sav posao koji obavljate, u pravu ste. Međutim, tako je za sada.

Zdravlje. U ovom segmentu morate biti odgovorni pa i po najbezazlenijim pitanjima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info