iKids Watch i Kombinuj:S Junior za bezbrižne roditelje i sigurnu djecu

0

Uz posebnu m:tel tarifu namijenjenu vašim mališanima i pametni dječiji sat, vaša djeca će se zabavljati, a vi ćete biti opušteniji i mirniji u pogledu njihove bezbjednosti

Pomoću iKids watch 2 pametnog sata posebno namijenjenog najmlađima, roditelji u svakom trenutku mogu da znaju gdje se njihova djeca nalaze i da budu sa njima u kontaktu.

iKids watch je GPS pametni sat sa kojim možete da ostvarite vezu sa svojom djecom ili primite SOS poruku upozorenja ukoliko su u nevolji. Takođe, upravo pomoću ovog uređaja možete da odredite „bezbjednu zonu“ za igru i da dobijete upozorenje ukoliko se dijete udalji iz te zone. iKids watch može primati tekstualne poruke, ima opciju odlaznih i dolaznih poziva, a sve navedene opcije zapravo kontrolišu roditelji.

Kombinujući ovaj pametni sat sa tarifom Kombinuj:S Junior namijenjenoj najmlađim m:tel korisnicima, dobijate savršenu komunikaciju sa vašom djecom. Kombinacija mjesečne pretplate i mogućnosti da svoj račun dopunite kao svaki drugi prepaid račun osigurava idealnu kontrolu troškova, a vaši mališani biće vam uvijek dostupni.

Kombinuj: S Junior sa mjesečnom pretplatom od 10 KM je odlična kombinacija sa iKids watch dječijim satom kojeg u ovoj tarifi možete kupiti po cijeni od 48 KM.

Za više informacija o tarifnom modelu Kombinuj:S Junior ili o iKids watch 2 satu za djecu, pozovite 0800 50 000, a za online narudžbe posjetite m:tel sajt.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info