Dnevni horoskop za 01.03.2021.

0

Ovan


Muči vas prošlost i dobar dio dana provodite u preispitivanju šta ste mogli drugačije da riješite. Okrenite se bližnjima i poslušajte šta imaju da vam kažu. Pojačana fizička aktivnost vas može okrijepiti, naročito plivanje.

Bik


Posla ćete imati preko glave, ali rezerve snage biće vam dovoljne. Nemojte zapostavljati razbibrigu i odmaranje, čak i ako zbog toga budete morali otkazati neku od obaveza. Uveče se nastojte odmoriti i skupiti snagu za sutra. Nemojte ustrajati na druženju ako nemate dovoljno energije i dobrog raspoloženja.

Blizanci


Mogli biste sklopiti zanimljivo poznanstvo i prepustiti se dugim razgovorima. Novo prijateljstvo obogatiće vas kao osobu. Uživaćete u sportskim i drugim rekreativnim aktivnostima. Mogli biste postati novi član neke grupe ili organizacije. Proširićete svoje vidike i pri tome se dobro zabaviti.

Rak


Kao bitno pitanje u poslovnom životu nametnuće se odnos s kolegama i pretpostavljenima. Uspijete li strogo odvojiti posao od prijateljstva, imaćete bolji uvid i shvatiti da stvari nisu onakve kako ih doživljavate. Budite oprezni u komunikaciji s ljudima koje ne poznajte dovoljno, jer biste mogli doživjeti neugodnosti.

Lav


U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena, ali podjednako važna, posla. Vama to inače ide dobro, ali danas posustajete. Na vrijeme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili.

Djevica


Bezrazložno ćete strahovati, odbijati tuđu podršku ili odbiti osobu koja vam je spremna pružiti ruku pomirenja. U ljubavnoj vezi najviše problema zadavaće vam znatiželja okoline i loša komunikacija s partnerom. Odjednom će vam se sve učiniti besmisleno, ali ne smijete se prepuštati takvom raspoloženju, jer je prolazno.

Vaga


Nove obaveze ili promjena planova zahtijevaće veću pažnju i koncentraciju, a poslovnim zahtjevima nerijetko će biti suprotstavljeni ljubavni ili društveni život. Bićete oštri na riječima i previše nestrpljivi da druge saslušate. Zato neće biti čudno ako se s nekim posvađate ili poljuljate prijateljski odnos.

Škorpija


Djelujte pozitivno, podijelite svoje ideje s drugima i ne omalovažavajte one koji ne dijele vaše mišljenje. Budite spremni na saradnju i s onima koji vam nisu baš po volji. Pazite prilikom kupovine i svih novčanih ulaganja, obuzdajte brzopletost i sklonost nepotrebnim troškovima, ma koliko vas nešto mamilo na kupovinu.

Strijelac


Osjećaćete sve intenzivniju potrebu za napretkom i isticanjem u javnom životu. Neki stari poslovi počeće vam donositi finansijsku dobit, što će vas ohrabriti. Bićete sigurni u sebe pa ćete i u očima suprotnog pola djelovati privlačno. Probudiće se i vaš avanturistički duh, ali i potreba da volite ili se zaljubite.

Jarac


Planetarni položaji nagovještavaju rad kod kuće – ono što ne stignete obaviti na poslu, dovršićete kod kuće. Bićete prilično mrzovoljni, jer morate rješavati neke stare probleme i baviti se tuđim nedovršenim poslovima. Ljubavni problemi koji se danas pojave prolazne su prirode pa im ne trebate pridavati velik značaj.

Vodolija


Obaveze trpe, jer niste skoncentrisani. Mislima ste daleko, jer unaprijed planirate aktivnosti čija je realizacija još uvijek daleko. Da biste uradili nešto konkretno, morate temeljno pripremiti teren, a to se ne postiže sanjarenjem.

Ribe


Na sve što budete radili trošićete više vremena od planiranog. Svako malo činiće vam se da neka sitnica nije na svom mjestu ili da ste nešto mogli uraditi temeljnije. Opustite se, sklonost savršenstvu samo vas iscrpljuje. Uhvatiće vas potreba za ekonomičnošću pa ćete analizirati stavke potrošnje u nastojanju da uštedite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info