Vodolija: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Kad se vi probudite, onda za vas zime više nema. Ne samo u emotivnom, nego naravno i u poslovnom i finansijskom segmentu. A budite se od samog ulaska u ovu sedmicu i pored toga što će Mars pokušavati da vas zakoči sa posljednjih stepeni znaka Bika.

Ništa od toga, otkočili ste se i sada punom snagom krećete dalje da rušite što se mora rušiti i gradite što treba graditi. Polovinom sedmice će nešto pokušavati da vas spotakne, ali ćete to elegantno preskočiti i nastaviti dalje.

Ljubav. Pa ko će to nama da ugosti Marsa u polju ljubavi i zabave? Dotični, plus retrogradni Merkur u vašem znaku su vas u prethodna dva mjeseca u priličnoj mjeri zacementirali po pitanjima ljubavi, zabave i radosti i mislimo da je sad stvarno red da živnete.

Partnerska planeta, Sunce, još uvijek je mutna u znaku Riba pa partner još uvijek „leluja“ u nekim svojim pravim brigama kao i onima koje su samo umišljene, ali i ovo će se vremenom srediti. Bitno je da će vama biti dobro, a kad je vama dobro onda je dobro i onima oko vas.

Slobodni, pripremite se za ljubavne zgode i nezgode. I pripremite se na više udvarača. Pa izvolite, birajte.

Hrana. Konačno situacija počinje malo da se popravlja kada je vaša ishrana u pitanju. Ne, još uvijek niste uspjeli u potpunosti da se otarasite nekih nezdravih navika, ali makar ste na dobrom putu ka tome. Samo tako nastavite. I više kretanja, molimo lijepo!

Novac. O da, novca će biti.

Zdravlje. Dobro ste, sem nekih manjih problema sa stomakom i ishranom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info