Vaga: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Pošto je već vaša planeta egzaltirana u polju posla i obaveza pa onda lijepo izvolite i blistajte u tom segmentu. Da možete, ma možete i te kako. Dobijate i Mjesec u svom znaku na početku sedmice da vas pokrene i usmjeri, da vas podsjeti da ste sami sebi najvažniji.

Da vam uključi sve senzore za ambiciju, dokazivanje, da zasijate baš onako kako vi umijete. Dobijate od 04. marta i Marsovu podršku iz vazdušnog znaka Blizanaca, da dodatno podgrije tu vašu energiju i da vas pogura u pravcu uspjeha.

Ljubav. Da se razumijemo: vaša vladarka Venera jeste u znaku Riba gdje je egzaltirana i sad bi trebalo da oko vas samo cvjetaju ruže i da vas ljubav poliva i zaliva, zar ne? Ali, realno gledano, znak Riba je vaše polje posla i svakodnevnice, znate?

Možete vi da se romantično zaljubite u nekog, ali s obzirom na aspekte, ne savjetuje vam se da naglavačke ulijećete u neke „idealne“ priče. Sačekajte vi malo da se roze naočale sklone sa očiju pa da vidimo da li taj „neko“ istinski vrijedi.

Što se zauzetih tiče – onako, nije loše. A vjerovatno će nešto više bolje biti i od Marsovog ulaska u znak Blizanaca. Držite se, tu ste gdje ste.

Hrana. Riješili ste da usvojite pricipe zdrave ishrane, jer vam je jako stalo do toga da izgledate što bolje. Već polako shvatate da je proljeće blizu i imate namjeru da budete u „top formi“ što prije. Jedino što možemo da primijetimo jeste da će vam dijeta ove sedmice jako teško pasti…

Novac. Novca će biti i tek će dolaziti.

Zdravlje. Mijenjajte navike! One loše, naravno. I konačno se razmrdajte i pokrenite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info