Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Od 04. marta svi dogovori, razgovori, aktivnosti mogu istinski početi da se uobličavaju i realizuju. Ako vi ne budete imali snage ili motiva da istjerate nešto do kraja, pomoći će vam drugi.

Ulazite u fazu kada možete napraviti konkretnije promjene i pomake u poslovnom segmentu. Ne samo aktivirati one planove i projekte na kojima ste već bili aktivni već i razmišljati i ostvariti nešto potpuno novo. Ova vam je sedmica šarena, ali generalno gledano pozitivna i vodi vas naprijed i samo naprijed.

Ljubav. Mars u ovoj sedmici ulazi u vaše polje partnerstava i, u suštini, u naredna dva mjeseca će se vidjeti koliko su vaše emotivne relacije stabilne, a koliko ne. Na čemu treba raditi i da li treba raditi uopšte, to jest imate li volje oboje da nešto popravljate i sređujete.

U ovoj sedmici konkretno imate i te kako mogućnosti da dođete do dogovora po nekim pitanjima. Imaćete i prepreka, a na vama je da li ćete ih razgovorom ili ćutanjem prevazilaziti. Mi uvijek glasamo za ovo prvo, a vi kako hoćete.

Slobodni Strijelci, vrtite vi neke priče na dvije do pet strana i ništa vam ne fali. Zabavno vam je pa uživajte onda.

Hrana. Ishrana bi trebalo da bude bazirana na mesu – piletini i junetini. Iako bi vam i riba odgovarala, pitanje je koliko ste sada za nju raspoloženi. Od svježeg povrća – blitva, špinat, zelena salata, zelje. Žitarice u umjerenim količinama, kao i mliječni proizvodi.

Novac. Mogućnost zarade kroz privatni posao ili kroz neki rad od kuće.

Zdravlje. Dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info