Škorpija: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Što se posla tiče, već od samog ulaska u ovu sedmicu osjetićete se drugačije. Priliv pozitivne energije, priliv volje i želje da neke situacije izgurate. Imaćete par trenutaka polovinom sedmice kada ćete biti teški kao crna zemlja i sebi i drugima, ali ćete i ovo uspjeti da izgurate na svoj način – pronalazeći snagu za osmijeh u trenucima kada biste najradije pogledom zgromili nekog.

Poslovi će generalno gledano funkcionisati, a oni koji se bave privatnim biznisom neka se pripreme za velike pozitivne promjene.

Ljubav. Do 04. marta ćete ćutati. Mars u vašem polju partnerstava napravio je krš i lom u prethodna dva mjeseca – odnosi koji su preživjeli, preživjeli su i sada lagano ulaze u fazu da se neke stvari istinski rješavaju. Ali, nemate namjeru da ih rješavate vi sami.

Iako ulazite u znak koji je i te kako spreman da priča, ne želite da pričate prazne priče – voljni ste da sa partnerom sjednete i najiskrenije moguće se dogovorite o svemu. To je početak. A za kasnije – vidjećemo.

Slobodne Škorpije, dvije osobe će se pokrenuti prema vama. Neko ko već postoji kao simpatija u vašem životu i neko ko će se odjednom pojaviti.

Hrana. Vrijeme je da se Škorpije vrate u ravnotežu kada je ishrana u pitanju. Naučili ste se valjda u prethodnom periodu na nekim svojim greškama i shvatili da ne možete da se prema ovom značajnom segmentu olako odnosite. Pravi je trenutak da ozbiljno okrenete novi list.

Novac. Biće novca.

Zdravlje. Obratite pažnju na alergije i vensku cirkulaciju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info