Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Željeli to ili ne željeli, trenutno ste u prvom planu kada su poslovna dešavanja u pitanju. Sve oči jesu uprte u vas kao u osobu koja ima snage, volje i sposobnosti da napravi prave poteze i riješi sve komplikovane situacije.

I ne bježite od odgovornosti, prihvatite je i prigrlite. Gdje se drugima budu zatvarala vrata, vama će se otvarati. Malo sposobnostima i voljom, a malo na onaj vaš lijep i suptilan način postići ćete sve. Trenutno imate kombinaciju za uspjeh. Iskoristite je.

Ljubav. Merkur, partnerska planeta, pokrenuo se i sve više ubrzava. U vašem su znaku Sunce i Venera. Komunikacija ide lakše, ljubav postoji.

Ako već imate sve ove preduslove, jasno vam je da jeste pravi trenutak da sređujete sve ono što se zakomplikovalo ili pokvarilo u prethodnom periodu. Na vaš način, nježan i lijep sa puno ljubavi i razumijevanja. Jako je bitno da ne ostavljate neriješena pitanja i probleme i ne gurate ih pod tepih, jer će izaći na vidjelo kad tad.

Slobodne Ribe, mašta se budi, emocije su se uskomešale, roze leptirići vam lepršaju oko glave i u srcu. Samo polako, ne jurite i ne žurite.

Hrana. Ako Ribe nastave ovim tempom da tamane sve što se od hrane nađe pred njima, uskoro će biti baš onako fino okruglaste. Sjetite se da je proljeće blizu i da više nećete moći da se krijete iza široke odjeće. Počnite sa pravilnim režimom ishrane na vrijeme.

Novac. Ako planirate neke radove po kući, pripremajte novac polako za to.

Zdravlje. Dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info