Rak: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Ulazite u period kada ćete konačno početi da na pravi način“slažete“ situacije, da razmišljate o njima na drugačiji način, da tražite gdje ste napravili propuste, gdje ste griješili i da shvatite da od vas zavisi kako će stvari funkcionisati nadalje.

Proces dubokih unutrašnjih promjena je krenuo kod vas i u ovoj ćete sedmici vidjeti prve pokazatelje šta je potrebno da promijenite. Svi oni koji sarađuju sa inostranstvom, rade u državnim i javnim službama imaju pred sobom sedmicu koja im može donijeti poboljšanje.

Ljubav. Venera i Sunce iz znaka Riba, vaše vodene sestre, donosiće vam talase lijepih osjećanja i emocija. Vi lično već neko vrijeme preispitujete sve što je vezano za vaša partnerstva, a ulaskom Marsa u znak Blizanaca, od 04. marta i u vaše polje podsvijesti, to preispitivanje će postati još naglašenije, s tim što ćete u narednom periodu uspjeti sami sebi da date odgovore koji su vam potrebni.

U ovoj sedmici ste u neskladu – emocije traže jedno, mozak govori nešto drugo. Zato će i odnos sa partnerom biti sa oscilacijama.

Slobodni Rakovi, i vi se ljuljuškate na nekim talasićima, ali nikako da se usudite da istinski zaronite.

Hrana. Raspoloženje vam je ove sedmice dobro, apetit je baš taman kako treba i možda je pravi momenat da krenete sa laganim pripremama za toplije vrijeme. Treba skinuti kilograme koji su se preko zime zalijepili za vas pa vam preporučujemo lagane obroke, dosta povrća i što više šetnje.

Novac. Postoji strah i nesigurnost po pitanju finansijske stabilnosti nadalje. Nije sve tako crno kao što izgleda.

Zdravlje. Stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info