Ovan: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Upornost i trud se isplate, to ste sigurno čuli do sada, mada vjerujemo da ste u posljednje vrijeme počeli da debelo sumnjate u tu izreku. Ulagali ste sebe u posao maksimalno, a rezultati, cijenjenje vašeg truda i na kraju čak i taj finansijski element baš i nisu bili na zavidnom nivou.

Pa, mislimo da je vrijeme da konačno i zaista krenete naprijed. Od 04. marta ulazite u period koji će trajati mjesec i po dana i u kojem će sve ono što ste uložili u posao krenuti da vam se vraća. Zato, pripremite se na velike promjene i pokret.

Ljubav. Venera, partnerska planeta, vam je iza leđa, u polju podsvesti – možete na neki način biti odvojeni od partnera, da li zbog obostranih obaveza, da li zbog toga što jednostavno nemate dovoljno prostora da budete češće zajedno.

Dobro, znamo da ste zatrpani i opterećeni, ali mogli biste da se potrudite da od polovine sedmice pronađete više vremena jedno za drugo. Opet upozorenje Ovnovima, baš zbog te „izaleđne“ Venere – ne petljajte sa tajnama, može vam uskoro biti žao zbog toga.

Slobodni, sad kad vaš vladar pređe u Blizance pa kad se rastrčite na par strana i krenete da flertujete i osvajate…

Hrana. Sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu, a od sredine sedmice i da se više krećete. Uradite jednu blagu detoksikaciju, a u svakom slučaju vrijeme je da češće prošetate zelenom pijacom i pokupujete gomilu voća i povrća…

Novac. Novca će biti, a vi gledajte da za vikend ne upadnete u rasipnički tempo.

Zdravlje. Od drugog dijela sedmice osjetićete priliv pozitivne energije. Vraćate se sebi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info