Lav: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Nadam se da ste shvatili šta ste u proteklom periodu radili pogrešno, jer od 04. marta ulazite u fazu kada sve to možete ispraviti i riješiti. Ukoliko nastavite da funkcionišete na isti način i ne promijenite ništa opet ćete doći u fazu zablokiranosti u narednim mjesecima, kada je posao u pitanju, pa vi sad vidite da li vam se to isplati ili ne.

U ovoj sedmici kreativni momenat kod vas se budi, a na samom početku i na kraju radne sedmice možete imati par vrlo inspirativnih razgovora koji vam donose poslovne šanse.

Ljubav. Izlazak Marsa iz znaka Bika, koji je u prethodna dva mjeseca zablokirao Lavove po mnogim pitanjima pa čak i po pitanju emotivnih partnerstava i donio im osjećaj da šta god da pokušavaju i rade ne dobijaju nikakav pravi rezultat, olakšaće vašu emotivnu situaciju.

Od četvrtog marta stvari mogu polako da se vraćaju na svoje mjesto, da se pronalaze načini, da se otkrivaju prave riječi, da partner i vi krenete da se istinski vraćate jedno drugom. Neće to ići brzo, ali će ići.

Slobodni Lavovi, kontakt, susret sa nekim ko vam je interesantan. Ovo bi se moglo pretvoriti u emotivnu priču, ali ne sada.

Hrana. Pravilnom ishranom, zasnovanom na svježim namirnicama, na puno povrća, jaja, mliječnih proizvoda i mesa, sada možete podići energetski nivo, koji vam je već izvijesno vrijeme dosta nizak. Izbjegavajte bijelo brašno, mesne prerađevine, slatkiše.

Novac. Finansijski zastoj polako počinje da se prevazilazi.

Zdravlje. Uglavnom dobro. Još uvijek se niste pokrenuli, a trebali biste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info