Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Naravno da ćete „gledati“ u posao, pogotovo kad 04. marta Mars pređe u vaše polje poslovne svakodnevnice i obaveza. I još krene da pravi gomilu lijepih aspekata na vaše polje ličnih zarada i stabilnosti.

Ne morate čekati baš taj 04.03. – već od samog početka sedmice situacije vezane za posao, dogovore, nadređene, saradnje i sve ostalo što vam je bitno pokrenuće se. U nekim momentima čak možete biti iznenađeni brzinom dešavanja i otvaranjem nekih stvari za koje ste mislili da nećete uspjeti da ih ostvarite.

Ljubav. Situacija sa partnerom bi u ovoj sedmici trebalo da bude dosta korektna. Ne možemo da kažemo da je bajna, mada će se provući i par momenata koji će ličiti na „bajnost“. Doduše, provući će se i par momenata koji neće ličiti ni na šta, ali možete da ih prevaziđete zajedničkim snagama.

U suštini, više je onog dobrog nego lošeg u narednih sedam dana. Mogli biste više da se pokrenete sa partnerom, da malo skitate, izlazite, šetate – prijaće vam, oboma.

Slobodni Jarčevi, vi ste se okrenuli ka poslu i pravite se da ne primjećujete da se neko baš uzmuvao i trudi se oko vas. Svrnite malo pogled sa obaveza.

Hrana. Nešto su vam „slatki“ slatkiši svake vrste ove sedmice. Teško uspijevate da odolite, naročito pecivima i kolačima, a ni ostalo ne odbijate. Pokušajte da se obuzdate i da se potrudite da imate uravnoteženu ishranu ako je to ikako moguće.

Novac. Ulazite u dosta povoljniju fazu po pitanju finansija.

Zdravlje. Vrlo korektna zdravstvena situacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info