Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Vama je polje obaveza i poslovne svakodnevnice bilo debelo zakočeno i pod velikim opterećenjem u prethodnim mjesecima. Borili ste se kako ste znali i umjeli, a od 04. marta dobijate pomoć od strane tranzitnog Marsa koji ulazi u vaše polje karijere, praveći protočne i podsticajne aspekte sa planetama u polju svakodnevnice.

Od samog početka sedmice možete imati osjećaj olakšanosti, da vidite da neke situacije idu lakše nego do sada i da se brže pronalaze rješenja. Biće to još bolje nadalje.

Ljubav. Mogli bismo da kažemo da trenutno imate zadovoljavajuću situaciju po pitanju emotivnog života. Vi se osjećate pozitivnije, partner je otvoreniji prema vama – sve u svemu, ne bi trebalo da bude loše.

Imaćete par trenutaka sredinom sedmice koji mogu da donesu prolaznu nervozu, ali koji ne bi trebalo da utiču na stabilnost vašeg odnosa. Vi ste još uvijek ophrvani nekim sumnjama i nesigurnostima i imate osjećaj da partner nešto krije od vas – ne kopajte, ostavite da vrijeme pokaže šta je šta.

Slobodne Djevice, da ćete ljubavnih prilika imati, imaćete. No, da samo na vašem mjestu baš i ne bismo žurili i zatrčavali se. Sačekajte malo.

Hrana. Dosta ćete se energetski trošiti, a nećete imati baš puno vremena da sebi organizujete zdrave i kvalitetne obroke. Ako budete preskakali obroke ili jeli „s nogu“ suočićete se sa problemima sa želucem i varenjem. Dajte sebi uvijek dovoljno vremena za jelo.

Novac. Korektna situacija, mada ste upali u neki trošadžijski fazon.

Zdravlje. Rješavajte svu problematiku, koliko god ona sitna bila. Ništa nije sitno kad je zdravlje u pitanju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info