Bik: Sedmični horoskop za period od 01.03.2021. do 07.03.2021.

0

Posao. Nervoza se može i u ovoj sedmici povremeno provlačiti kroz poslovni segment, ali ćete primijetiti da vas ili više ne dotiče toliko ili da uopšte ne reagujete na distrakcije iz okoline. Radite svoj posao na najbolji način i smješkate se. A ko hoće da se nervira – ma slobodno, samo što dalje od vas.

Primijetićete da lakše komunicirate i sa kolegama, ali i sa nadređenima. Svi, nekako do sada zategnuti odnosi počeće da se opuštaju i funkcionišu normalnije. Šta imate od poslovnih papira da završavate, završavajte sada.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, u dobrom je položaju u odnosu na vaš znak, a u ovoj sedmici i Mars izlazi iz vašeg polja ličnosti.

Bijes, stres i nervoza vas polako napuštaju i na njihovo mjesto dolaze osjećanja koja volite i kojima se radujete – ušuškanost, nježnost, prelivanje emocija i jedna lijepa i topla strast sa partnerom.

Slobodni Bikovi, zanimljiv kontakt Venere i Urana može u vaš život naglavačke ubaciti vrlo zanimljivu i inspirativnu osobu. Čak i da se niko ne pojavi ko bi mogao zaokupiti vašu pažnju, sigurno je da ćete u ovoj sedmici vi lično biti mnogo društveniji, više u pokretu i u aktivnostima u kojima uživate.

Hrana. Mogli biste da preduzmete „proljetno čišćenje“, kada je ishrana u pitanju. Uvedite u svoje obroke više žitarica, svježeg povrća i voća. Ovo vam je potrebno zarad boljeg rada stomaka i organa za varenje. To što vam je polje hrane u duplom znaku, ne znači da je potrebno da tražite „repete“.

Novac. Ulaskom Marsa u vaše polje finansija i zarade, počećete više da se angažujte. Prilivi neće izostati.

Zdravlje. Stariji Bikovi, obratite više pažnje na vene i na cirkulaciju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info