m:tel IPTV, adresa za najbolje TV sadržaje

0

Iskoristite popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate i uživajte u neograničenoj komunikaciji i multimediji

Popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate pet mjeseci za odabrani Paket, je samo dio onog što u vaše domove donosi m:tel IPTV. 

Preko 300 digitalnih kanala sa različitim sadržajima za sve uzraste, zadovoljiće potrebe svih vaših ukućana.  Pored toga tu su i dodatni TV kanali i videoteke koje vam donose najnovije filmske i serijske naslove koje možete da pogledate kada god i koliko god puta želite.

Za ljubitelje sporta  preporučujemo Arena Sport kanale koji vam donose najatraktivnije sportske sadržaje, a trenutno su najaktuelniji Liga Evrope i Liga šampiona.

Za vas koji volite „bindžovati“  preporučujemo popularne videoteke HBO i Pickbox NOW sa preko hiljadu serija, filmova i crtaća. Ove sedmice posebno izdvajamo seriju zasnovanu na kultnom bestseleru „Mi djeca sa stanice Zoo“ koja će biti dostupna u HBO videoteci već od 27. februara.

Ukoliko volite da gledate serije domaće produkcije, za vas posebno izdvajamo Superstar TV, kanal koji vam donosi najbolje domaće serijske sadržaje.

m:tel IPTV vam pored najboljih TV sadržaja omogućava i sve napredne funkcionalnosti moderne televizije, poput snimanja, pauziranja, premotavanja, te gledanja propuštenog sadržaja u prethodna 72 časa. Tu su i dodatne funkcionalsnosti za mališane putem kojih možete kontrolisati i ograničiti sadržaje koje će pratiti, kao i vrijeme koje će provesti ispred TV ekrana. A uz  uslugu TV To Go, TV sadržaje možete ponijeti bilo gdje sa sobom putem svog mobilnog uređaja.

Uz sve to, m:tel paketi sadrže i najbrži optički internet, besplatnu fiksnu telefoniju u m:tel mreži, te po želji i mobilnu telefoniju sa bonusima za razgovore, roming i mobilni internet. A ukoliko vam je potreban i novi uređaj, možete ga nabaviti po povoljnijim cijenama uz mogućnost otplate na rate bez kamata.

Za više informacija posjetite m:tel sajt ili pozovite 0800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info