Vodolija: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Počećete da razmišljate drugačije i da se isto tako drugačije postavljate prema poslovima i osobama sa kojima sarađujete. Pokrenućete se, prvo polako, a onda kako dani budu odmicali sve intenzivnije.

Drugi dio sedmice će donijeti opštu jurnjavu, jer ćete tek onda shvatiti koliko ste grešaka napravili i sa kakvim zaostatkom po nekim pitanjima morate da se suočite. Napeti odnosi u poslovnim i saradničkim relacijama vas očekuju u drugom dijelu sedmice. Saslušajte, nemojte sve raditi izbrzano i na svoju ruku.

Ljubav. Merkur u vašem znaku je krenuo direktno i, kako dani budu odmicali, Vodolije će sve više biti spremne na „pregovore“ sa voljenom osobom. Ali, pod svojim uslovima.

Vi ste u svojoj glavi u prethodnom periodu sve sabrali i oduzeli, shvatili gdje su vaše, a gdje greške druge strane i sada imate namjeru da dovedete vaš odnos u red. Mi vam želimo da uspijete, ali nešto nismo sigurni, jer ne pitate se samo vi. Ukoliko imate namjeru da postignete dogovor i riješite postojeću problematiku – ipak budite spremni na kompromis.

Slobodne Vodolije, vrte se neke pričice, ali ništa da vas istinski pokrene.

Hrana. Potrebno je zaista povesti računa o ishrani, jer je vaš sistem za varenje u potpunosti zagušen neadekvatnom i nezdravom hranom. Najbolje bi bilo primijeniti neki tretman detoksikacije, a ukoliko baš i niste za tu varijantu, onda makar pokušajte da se okrenete samo povrću i voću.

Novac. Ulazak Venere u vaše polje finansija pokrenuće ih u većoj mjeri.

Zdravlje. Iako ste teški sami sebi, polako počinjete da se budite i pokrećete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info