Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Neće biti loša ova sedmica, ali zaista je teško reći da ćete biti u potpunosti zadovoljni. Smetaće vam otezanja nekih dogovora ili nategnut kontakt sa saradnicima.

Imaćete osjećaj da se stvari koje su vam bitne razvlače do u nedogled, a isto tako se i vi možete ponašati prema svojim obavezama – odlagati ih u fazonu – danas ću, sutra ću… U suštini, u jednom danu ćete funkcionisati odlično, u drugom gledati da sve iskulirate i zbrišete. Neke stvari će se riješiti same od sebe, bez ikakvog vašeg angažovanja.

Ljubav. Period što manjih što većih iskušenja u vašim emotivnim relacijama se nastavlja. Kako god okrenuli, zaista ne možete reći da ste u ovom periodu iole stabilni ili zadovoljni dešavanjima.

U ovom periodu možete čak pokušavati da „pobjegnete“ od svega time što ćete se više okrenuti svom društvenom krugu, ali osjećaj nezadovoljstva i neispunjenosti će vas svakako pratiti u stopu. Najbolji savjet za vas trenutno bi bio – pustite, stvari će doći na svoje mjesto, vjerovatno brže nego što mislite.

Slobodne Vage, zabaviti se možete, dobiti nešto više od toga – teško. Za prava ljubavna ispunjenja moraćete još da čekate.

Hrana. Niste trenutno u mogućnosti da budete odgovorni i poštujete principe zdrave ishrane. Trudili se ili se ne trudili, isto vam se hvata – ne možete da odolite dobrom zalogaju. U drugom dijelu sedmice možete se „tješiti“ slatkišima više nego inače.

Novac. Trenutno nimalo niste zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje. Potrebno je da više obratite pažnju na svoje navike.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info