Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Situacije koje su vam bitne neće jurnuti sto na sat, ali će se ubrzati. Ili početi da se rješavaju. Doduše, još uvijek će biti prisutno otezanje i sporost koja vama ide na živce, ali tako je kako je – prihvatite tempo koji vam je nametnut, jer drugačije trenutno ne može.

Ukoliko budete pokušavali da nešto na silu uradite ili pogurate, uglavnom će vas situacije vratiti na početak. Komunikacija sa saradnicima će se nešto malo poboljšati, ali ovdje budite oprezni, jer se dogovori koji su krenuli normalno mogu odjednom pokvariti.

Ljubav. Jedan dan dobar, drugi dan loš. Jedan dan fina energija, drugi dan mrzovolja i tenzija. Svaki dan donosi potencijal za raspravu sa partnerom, ali isto tako svaki dan daje mogućnost da ovo prevaziđete.

Ne morate se kačiti oko krupnih stvari, ovo mogu biti i sitnice, ali sitnica po sitnica i eto krupne stvari. Ne možemo da kažemo da će vam biti lako da ovo peglate, ali ako imate namjeru da koliko toliko normalno prođete kroz ovu sedmicu – potrudite se.

Slobodni Strijelci, može biti novih poznanstava, može biti poboljšanja i produbljivanja komunikacije sa onima koji su već u vašoj blizini. Vama će uglavnom biti fino.

Hrana. Jeste fizički aktivni, ali ne toliko da biste mogli da „sagorite“ sve kalorije koje u ovom periodu unosite. Trebalo bi da se vaša ishrana bazira na svježem povrću, a da neka teška mesa i mesne prerađevine izbjegavate.

Novac. Nažalost, još uvijek ne možete da odahnete kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje. Mogućnost povreda u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info