Škorpija: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Imaćete osjećaj da što više pokušavate da neke stvari „izgurate“ one sve sporije idu. U redu, nešto će se u vama pokrenuti što je u proteklih sedam dana bilo zablokirano – uspjećete sebe da natjerate da nešto promijenite za šta vidite da do sada nije funkcionisalo.

Ali ne možemo da kažemo da ćete se u svemu tome osjećati dobro. Forsiraćete sebe, što će naročito biti primjetno u drugom dijelu sedmice, a što može donijeti pojačanu nervozu, izuzetnu tvrdoglavost u kontaktu sa saradnicima i odluke donesene na brzinu.

Ljubav. Škorpije, izgurajte još ovo malo što je ostalo – Mars u sljedećoj sedmici izlazi iz vašeg polja partnerstava i znaka Bika i taj osjećaj da se gušite u emotivnom odnosu uskoro će prestati.

Doduše, kod nekih će prestati zato što će prestati i odnos u kojem ste, a ako i uspijete da vratite svoju vezu sa „granice prekida“ onda znajte da ona neće moći da funkcioniše kao do sada. Promjene će teško nastupiti, ali sada jedino one mogu donijeti da se odnos iole stabilizuje i krene kako tako dalje.

Slobodne Škorpije, u vaše polje ljubavi, pored Sunca, u ovoj sedmici ulazi i Venera – brzo će doći neko da vam ponudi emocije na dlanu.

Hrana. Dobar apetit, potreba za uživanjem i hedonističkim ponašanjem i naravno – višak kilograma. Doduše, kod nekih od vas pojačana potreba za hranom nije iz hedonizma, nego iz nervoze. Vi u posljednje vrijeme baš varirate – jedete i jedete se.

Novac. Niste zadovoljni, nimalo.

Zdravlje. Taložite tenziju u sebi, a ona negdje mora da izbije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info