Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Sunce u vašem znaku donijeće vam sjaj i ambiciju. Venera će vam donijeti povoljne prilike koje će pogotovo od drugog dijela sedmice i u narednom periodu da se aktiviraju. Vaše nesigurnosti i strahovi će početi da slabe i da polako nestaju.

Nažalost, ne može se reći da će za vas ovo biti mirna sedmica – prepunjena je dešavanjima, brzinom, problemima u dogovorima i sa papirima. Ali je sedmica u kojoj ćete mnogo toga uspjeti da riješite i da ostavite iza sebe. Ne džapajte se sa kolegama, uzaludno je.

Ljubav. Iako su Sunce i Venera u vašem znaku, još ova sedmicja će donijeti naglašeno promjenjivo raspoloženje i oscilacije unutar vas, a samim tim i u partnerskim odnosima. Merkur, partnerska planeta, jeste krenuo direktno, ali još uvijek će biti teško dogovoriti se prvo sam sa sobom, a onda sa partnerom.

Nemojte dozvoliti da vas preplavljuju negativna osjećanja, pogotovo od ulaska u drugi dio sedmice, jer ako krenete tim putem, pitanje je da li ćete umjeti da stanete ili ćete napraviti veći problem.

Slobodne Ribe, od drugog dijela sedmice osvajajte. Sad možete, a i otvaraće vam se šanse tražili ih ili ne.

Hrana. Ulazak Venere u vaš znak će povećati apetit tokom ove sedmice (i nadalje). Bićete vječito gladni, naročito poslastica, slatkiša, kolača. Takođe, prijaće vam i mliječni proizvodi, naročito grčki jogurt i pavlaka. Venera traži uživanje, a vi ćete biti spremni da ga pružite.

Novac. Biće nekih neplaniranih troškova u ovoj sedmici.

Zdravlje. Sem i dalje pojačane nervoze, dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info