Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Prepreka će biti, ali ne onih koje ne možete savladati. Najviše će vas u suštini nervirati to što ama baš ništa nećete moći da uradite, a da se ne suočite sa jednom ili više prepreka, otežanja.

Po nekim pitanjima nećete biti spremni na kompromis, ali vam se savjetuje da preispitate da li biste mogli da popustite makar malo – čak iako izgleda da vam to trenutno ne ide naruku, u budućnosti će se pokazati kao dobro po vas. Još uvijek sve ide sporo, ali ne brinite – situacije će se vrlo brzo ubrzati i postati povoljnije.

Ljubav. Partneru ćete biti potrebni u ovoj sedmici više nego inače. Problem je samo u tome što ste potrebni i sebi pa je malo vjerovatno da ćete drugoj strani moći da date onu pažnju i podršku koju ona želi.

Da li ovo može dovesti do nerazumijevanja, napetosti i povremenih kratkotrajnih tenzičnih momenata? Pa naravno da može. Izdržite junački i tješite se onim da kad god je pun Mjesec, vaš partner baš i nije u potpunosti „svoj“. Imajte razumijevanja i tolerancije.

Slobodni Jarčevi, period vaših emotivnih prilika (i neprilika) se nastavlja. I te kako je moguć kontakt sa osobom koja vas baš lijepo može „čačnuti“.

Hrana. Pod dozom ste stresa i nemojte ga „gušiti“ time što ćete se okretati nezdravoj hrani, grickalicama ili velikim količinama slatkiša. Varenje vam je nešto otežano pa je potrebno konzumirati laganu hranu, koju valja podijeliti na više malih obroka.

Novac. Možete potrošiti više od onoga što ste planirali

Zdravlje. Malo povedite računa o ishrani, sve ostalo bi trebalo da bude u granicama normale.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info