Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.02.2021. do 28.02.2021.

0

Posao. Iako je vaš vladar krenuo direktnim hodom u polju posla i obaveza, ni ova sedmica vam ne nudi lake okolnosti i situacije. U redu, neke stvari hoće krenuti nabolje ili će makar krenuti bržim tempom, ali dosta toga i dalje ostaje neriješeno, a vi trenutno nemate dovoljno ni informacija, a ni snage da se time bavite.

Nećete moći da izbjegnete neke napete momente sa saradnicima pa makar pokušajte da mirom i strpljenjem prođete kroz ovo što lakše. Budite pažljivi i skoncentrisani, otvoren je prostor za greške.

Ljubav. Tenzija po pitanju partnerskih odnosa počinje da raste od polovine sedmice. Vaše nesigurnosti i strahovi mogu učiniti da povučete potez koji ne bi trebalo ili da pokrenete pitanja na koja sada teško možete dobiti zadovoljavajuće odgovore. Kulminacija dešavanja je oko vikenda sa punim Mjesecom u vašem znaku.

Bilo bi dobro da se u ovom periodu primirite, funkcionišete na nekim normalnim, prosječnim osnovama sa voljenom osobom i da pustite da vrijeme da odgovore na ono što vas muči.

Slobodne Djevice, neka prošlost, koja se ponovo pokrenula, „tumba“ vam se u glavi i ne znate šta ćete sa njom.

Hrana. Djevice su nam ove sedmice pomalo nervozne i bilo bi dobro da svoju nervozu ne „liječe“ većim unosom hrane. Za vaš organizam je najbolje da u ovom periodu više budete okrenuti svježem ili barenom povrću, manjim količinama mesa i svježem voću.

Novac. Prilivi su redovni i situacija u ovom segmentu ne bi trebalo da bude loša.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem kod mlađih. Stariji – meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info