Ovan: Sedmični horoskop za period od 15.02.2021. do 21.02.2021.

0

Posao. Mjesec u vašem znaku od početka sedmice vas gura u pravom smjeru. Umijete da prepoznate svoju šansu, ali i da je iskoristite. Doduše, drugi dio sedmice vam donosi nerviranje, najprije zbog toga što drugi ne mogu da prate vaš tempo i što ne funkcionišu isto kao vi, a to će vas činiti razdražljivima i bijesnima.

Nemojte dobre prilike kvariti temperamentom – kada su putevi otvoreni, jurnite, ali kada je gužva i kada postoje prepreke naučite da ponekad morate da se prilagodite i okolnostima i drugim osobama.

Ljubav. Vi u ovoj sedmici “gruvate” iz sve snage i rušite jednu po jednu prepreku na putu kojim ste krenuli. Problem će ispasti ukoliko partner ne bude imao razumijevanja za vas ili ukoliko vas “čačne” baš onda kada ste najnapetiji i najrazdražljiviji.

Međutim, čak iako uspijete da nešto u odnosu “pokvarite, popravljaćete u danima vikenda, kada vam slijedi rasterećenje

Slobodni Ovnovi, ukoliko imate simpatiju, u redu je da imate inicijativu, ali nemojte pretjerivati u tome. U smislu: ako nešto ne ide po vašim željama ili brzinom koja vama odgovara ne tvrdoglavite se ili makar ne pritišćite drugu stranu, time samo saplićete sebe.

Hrana. U ovoj ćete sedmici istinski uživati u dobrom zalogaju, pogotovo što ćete često biti u pokretu i okruženi prijateljima, a znate i sami – u društvu se slađe jede! Doduše, nekima od vas će i noćni „izleti“ do frižidera postati navika koje teško mogu da se otarase.

Novac. Bode vas u mozak što se dajete stopostotno, a niste adekvatno finansijski nagrađeni za toliki trud.

Zdravlje. Mlađa populacija – dobro ste. Stariji – pritisak, cirkulacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info