Lav: Sedmični horoskop za period od 15.02.2021. do 21.02.2021.

0

Posao. I dalje se u vašim partnerstvima, saradnjama i poslovnom okruženju dešavaju promjene na koje nemate uticaja, ali sve što se događa su kratkotrajne distrakcije na koje ne bi trebalo da reagujete dramatično i da ih prihvatate zdravo za gotovo.

Jednostavno – turbulentan period u kojem ništa ne ide lagano i po planovima se nastavlja. To ne znači da ćete u ovoj sedmici proći loše, samo ćete u njenom drugom dijelu vjerovatno imati više razloga za nerviranje i biti u kontaktu sa osobama koje su za vas naporne.

Ljubav. Ukoliko ste nešto zabrljali u odnosu sa partnerom u protekloj sedmici (a zaista lijepe šanse postoje da je do nekog disbalansa došlo) imate prva dva i posljednja dva dana u ovoj sedmici da to “peglate”.

Ako očekujete da će partner nešto uraditi sam od sebe da bi popravio situaciju – neće. Vi ćete morati da pokrenete inicijativu, a druga strana će umjeti da na vaš podstrek odgovori na pravi način da bi se rješenje za zastoj pronašlo.

Slobodni Lavovi – zainteresovanost, potrebu za komunikacijom i mnogo strasti imate možda i od više osoba. Na vama je kako ćete i da li ćete odgovoriti na ovo.

Hrana. Bar u prvom dijelu sedmice nećete ni razmišljati o hrani. Ješćete šta stignete, kada se sjetite ili kada vas stomak opomene. Tokom ostatka ovog perioda najviše će vam prijati jela “na kašiku”. Izbjegavajte prženo, pohovano, previše začina.

Novac. Nije sjajno, ali situacija će uskoro početi da se popravlja.

Zdravlje. Stres i mentalni disbalans su i dalje osnova za svaku vrstu zdravstvenih problema kod vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info