Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.02.2021. do 21.02.2021.

0

Posao. Rješenja svih začkoljica, problema, situacija koje donose zastoje, teškoća u dogovorima i ostvarivanju onoga što ste zacrtali, vjerovali ili ne, leže u vama. Prosto rečeno, vi ste sada ona stavka koja može promijeniti sve pa čak i situacije koje izgledaju kao da su se u potpunosti zablokirale ili došle do zida.

Zato u ovoj sedmici nemojte odustajati. Neka rješenja ćete postići odmah, za druga će vam biti potrebno više vremena, truda i živaca, ali suština ostaje ista – ono što želite, to ćete i dobiti.

Ljubav. Ne može se reći da je ova sedmica savršena što se odnosa sa partnerom tiče, ali realno gledano više ćete se slagati i poklapati nego što će biti problema.

A čak I kada dođu dani u kojima može biti naglašenije nervoze, uspijevaćete vi to da riješite na pravi način i smirite i drugu stranu i sebe. Još ako budete “radili” na toj strasti koja postaje vrlo intenzivna u ovom periodu – ma sve će ići mnogo lakše.

Slobodni Jarčevi, jasno vam je da se između vas i jedne osobe dešava “nešto”. Možete to da zovete kojim god imenom želite, ali suština je da se jako privlačite. I da biste trebali odgovoriti na taj “zov”.

Hrana. U ovom je periodu potrebno da se na vašem stolu često nađe dovoljno svježeg ili barenog povrća. Naročito špinata, kupusa, zelene salate, karfiola. Hranu pripremajte sa što manje ulja ili masti, a od mliječnih proizvoda trenutno vam najviše odgovaraju zreli sirevi.

Novac. Samo se ne igrajte zarađenim i ne ulijećite u neke prevelike investicije i sve će biti u redu.

Zdravlje. Uglavnom manja zdravstvena problematika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info