Djevica: Sedmični horoskop za period od 15.02.2021. do 21.02.2021.

0

Posao. Još jedna sedmica u kojoj malo griješe drugi, a vi ispravljate. A ima i onih situacija u kojima ćete griješiti vi, a drugi će se truditi da vas “operu” i srede ono što ste zabrljali. U prevodu – bez nekog brljanja izgleda ne može da se prođe u ovom periodu.

Dobro je što su to uglavnom sitne greške, koje u početku djeluju dramatično, ali im se brzo pronalazi rješenje. Sredinom sedmice vam može doći jedna nova poslovna ponuda – iako ovo izgleda dosta primamljivo, nemojte se odmah zalijetati i odlučivati. Sačekajte malo.

Ljubav. Možda situacija sa emotivnim partnerom nije baš onakva kao što biste vi to željeli i voljeli, ali tako je kako je. Ono što možete da popravite i da donesete bolju energiju u vaš odnos – to i uradite. A usput se trudite da ne pokvarite.

Pokušajte da isključite mozak i da se prepustite onome što osjećate (mislimo na pozitivnu energiju, emocije, potrebu da se zabavite i stvorite lijepu atmosferu).

Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče – ima tu nekih zanimljivih varnica koje možete “razmjenjivati” sa osobom koju poznajete kroz poslovni segment. Širite krug prijatelja, time otvarate sebi nove šanse.

Hrana. I ove ste sedmice u nekom čudnom raspoloženju, a samim tim – imaćete I velika variranja kada je apetit u pitanju. Pokušajte da obroci budu izbalansirani, ali ne toliko obimni i da ih uzimate u jednakim vremenskim razmacima, da biste izbjegli problem sa varenjem.

Novac. Korektno, bar što se priliva tiče.

Zdravlje. Sitnije tegobe, koje uglavnom idu iz mentalnog disbalansa i pojačanog nivoa stresa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info