Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.02.2021. do 21.02.2021.

0

Posao. Iako u drugom dijelu sedmice imate pojačan osjećaj umora (sve ono što se dešavalo u proteklom periodu prilično vas je iscijedilo), ipak ćete uspjeti da izgurate sve ono što ste preuzeli na sebe i to, za divno čudo, prilično dobro.

Čak i oni koji budu baš željeli da vam pronađu neki propust ili da vam zamjere, neće imati nikakvu osnovu za to. E, da – ako je za utjehu – na samom kraju ove sedmice vaš vladar kreće direktno – oni najgori Marfijevi zakoni će uskoro prestati da važe za vas i moći ćete lakše da dišete.

Ljubav. Sve može da se riješi u ovoj sedmici – ako ne do vikenda, a ono baš u tim danima. Naravno, prvo morate da zabrljate da bi uopšte bilo potrebe da rješavate, a tih mogućnosti za zabrljavanje nećete imati baš mnogo.

Doduše, pošto vam je vladar retrogradan i povremeno u nekim jako tvrdoglavim aspektima, moguće je da ćete uspjeti da pronađete i to malo šanse da zabrljate i da radite protiv sebe i odnosa u kojem ste. No, suština je ovdje bitna, a ona je – riješiće se.

Slobodni Blizanci, do kraja sedmice znaćete na čemu ste kada je jedna osoba u pitanju. Da li se vaše muvanje nastavlja ili idete svako na svoju stranu.

Hrana. Možda niste u potpunosti “svoji” što se raspoloženja tiče ove sedmice, ali ste za dobar zalogaj i punu trpezu i te kako voljni i spremni. Preporuka za vas je da se potrudite da na vašem meniju češće budu zastupljene supe, čorbe, variva – generalno – kuvana i barena hrana.

Novac. Skroz solidna sedmica po pitanju finansija. A solidna i da poplaćate dugove (da vas ne bi podsjećali).

Zdravlje. Malo ste ošamućeni, ali dobro ste.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info