Horoskop: Mlad Mjesec u znaku Vodolije i šta to donosi vašem znaku

0

Većim dijelom februara vlada Vodolija i donosi nam inovativnu energiju i želju za promjenama, a njen uticaj podstiče i današnji mlad Mjesec koji je, takođe, simbol novog početka i pozitivne transformacije.

Trenutno se nalazimo u fazi Stelijuma Vodolije, šest planeta pozicionirano je u znaku Zodijaka, a mlad Mjesec će takođe zauzeti područje Vodolije i donijeće nam šansu za napredak, pokretačku energiju i nove ideje.

Jedine prepreke na razvojnom putu mogu nastati usljed uticaja retrogradnog Merkura, ali razmišljajte pozitivno i fokusirajte se na svoje planove. Vjerujte da su čuda moguća, jer će se tako dogoditi.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, iako mnoge stvari najlakše radite sami, u ovom periodu uspješno ćete raditi u timskom duhu. Bićete vođa vašeg tima što je svojstveno vašoj prirodi. Male probleme u komunikaciji može izazvati retrogradni Merkur, ali pokušajte da se izdignete iznad situacije i izbjegnete dramu.

Bik


Dragi Bikovi, očekuje vas dobra atmosfera na polju posla. Pred vama je period sjajnih mogućnosti i otvoriće se nova vrata za napredak. Pitanje je koliko ste zapravo spremni na promjene. Ažurirajte svoje podatke u CV-ju i očekujte zanimljivu ponudu.

Blizanci


Dragi Blizanci, u posljednje vrijeme osjećate se monotono u vašoj svakodnevnoj rutini. Mlad Mjesec vas inspiriše da probudite svoju kreativnost i uradite neke nove stvari. Počnite sa čitanjem nove knjige, planirajte buduća putovanja ili upišite zanimljiv kurs. Svaka promjena je dobrodošla.

Rak


Dragi Rakovi, ukoliko vas muče potisnute emocije, neplaćeni dugovi ili bilo koji emotivni teret na duši, mlad Mjesec vas priprema za oslobađanje i novi start. Suočite se sa svojim negativnim stranama i oslobodite se svega što vam više ne pomaže da rastete – napustite toksične odnose i osjećaj krivice. Posvetite se više sebi.

Lav


Dragi Lavovi, u posljednje vrijeme vaš ljubavni odnos je u rutini. Osjećate se umorno od svakodnevnih rasprava i imate osjećaj kao da tapkate u mjestu. Uradite zajedno nešto novo i jedinstveno. Zajedno pređite granice i osvježite svoju ljubav.

Djevica


Drage Djevice, sve što treba da uradite tokom ovog mladog Mjeseca jeste da se bolje organizujete, napravite planove i riješite se zastarjelih obaveza. Retrogradni Merkur, koji je inače vaša vladajuća planeta, postavljaće razne prepreke, ali ne odustajte. Prvo se pozabavite stvarima koje vas najviše blokiraju.

Vaga


Drage Vage, mlad Mjesec udiše novi život u vaše strastvene projekte, romantične veze i osjećaj samopouzdanja. Drage Vage, ne dozvolite da vam ova inspirativna energija promakne. Odmorite se od svakodnevnih obaveza i dozvolite sebi da se malo zabavite.

Škorpija


Drage Škorpije, u posljednje vrijeme ste naučili toliko važnih lekcija koje se odnose na vaš privatni život i ovaj mladi Mjesec donosi priliku da iskoristite ono što ste naučili i pripremite se za novi početak. Ako imate loše odnose s ljudima iz vaše prošlosti, vrijeme je da se riješite tih odnosa. Vaše emocije će teći mnogo slobodnije kada se oslobodite emotivnog tereta.

Strijelac


Dragi Strijelci, obratite pažnju na neobične detalje u vašoj svakodnevici, jer vam ovaj mlad Mjesec pomaže da sagledate sve svoje uobičajene komunikacije i interakcije iz nove perspektive. Iskoristite ovu energiju da biste se povezali sa ljudima oko sebe i riješili zadatke na svojoj listi obaveza. Naročito se posvetite onim obavezama koje vas sabotiraju da nastavite dalje.

Jarac


Dragi Jarčevi, ovaj mlad Mjesec vas podsjeća da možete mnogo bolje da upravljate svojim finansijama. Oprostite sebi finansijske greške iz prošlosti i napravite bolji plan koji će pomoći da ostvarite bolju finansijku situaciju u budućnosti.

Vodolija


Drage Vodolije, mlad Mjesec je u vašem znaku. Bićete u centru pažnje, jer su sve planete usmjerene upravo na vas. Dozvolite sebi da se oslobodite starih navika i obujte nove “cipele” za novi početak. Budite ono što želite, a vaša autentičnost inspirisaće i ljude iz vašeg okruženja.

Ribe


Drage Ribe, vaše duhovne moći su trenutno jake i možete koristiti svoje mistične darove za uzdizanje drugih, kao i sebe. Pokušajte da obavite ritual mladog Mjeseca sa fokusom na kolektivni rast i zdravlje ili samo zapalite tamjan da očistite dom od negativne energije i razbistrite misli. Povežite se sa velikom unutrašnjom snagom koju nosite u sebi.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info