Ultra popularno: Ovo je kaput koji obožavamo ove zime!

0

Zimska sezone skoro pa da je nezamisliva bez dobrog kaputa. Upravo ovaj komad garderobe pomaže nam da se tokom hladnih zimskih dana osjećamo i više nego ugodno, a veoma lako ga možete uvrstiti u svakodnevni stajling.

Što se tiče samog modela kaputa, opcije su zaista mnogobrojne, a ove sezone jedan od najpopularnijih je kaput u vojničkom stilu. Veoma moderan i privlačan, zgodan je za svakodnevne prilike i veoma lako ga možete iskombinovati sa skoro pa svim komadima garderobe. Donosimo par zanimljivih prijedloga.

Moderna mornarica


Vojnički kaput u mornarskom stilu jedan je od modernijih modela ove zime, a najčešće ćete ga vidjeti u kraljevsko plavoj boji. On može biti na dvoredo ili jednoredno kopčanje, a veoma lako ga možete kombinovati sa kožnim helankama i gležnjericama.

Maksi kaput


Nemojte misliti kako je crni kaput bezličan i monoton. Ne, daleko od toga – zapravo, možete birati modele koji na sebi imaju zanimljive detalje (a koji će sam kaput učiniti modernijim), a kao što su velika dugmad u zlatnoj nijansi. Što se tiče dužine, nikada nećete pogriješiti sa maksi kaputom, jer ga možete kombinovati sa svim modelima obuće (ali i sa dosta komada odjeće).

Tri četvrtine


Ništa manje nije popularan ni vojnički kaput čija je dužina tri četvrtine odnosno – možemo reći da je riječ o modelu koji seže otprilike do polovine lista. Za svakodnevni klasični stajling, ovaj kaput možete kombinovati sa farmericama i čizmama, a ukoliko se odlučite i za rolku, dobijate odličnu kombinaciju.

Pravi vojnički


Može se reći da je autentični vojnički kaput maslinasto zelene boje, a kako bi on bio što zanimljiviji, birajte model koji ima male detalje (pruge na rukavima samo su jedan od njih). Što se tiče kombinovanja, opcije su mnogobrojne, a veoma dobro ćete uraditi ako ga kombinujete sa uskim farmericma i čizmama koje sežu do pola lista ili pak kožnim helankama.

Ženstveno


Haljine veoma lako možete uvrstiti i u zimski stajling, a potrebno je samo da povedete računa da one budu prilagođene vremenskim uslovima. Haljina je i jedan od najženstvenijih komada garderobe, a možete je kombinovati i sa kraćim kaputom u vojničkom stilu. Ukoliko birate haljinu sa cvjetnim uzorkom i crni kaput, stvorićete odličan kontrast i stil koji odgovara svim prilikama.

Retro


Retro stil uvijek možete nositi u opuštenim situacijama, a i ovdje nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za kaput u vojničkom stilu. Možete ga kombinovati sa mini haljinom, a ukoliko baš i niste voljni da dodate i čizme preko koljena, uvijek se možete odlučiti za visoke čarape i klasične modele cipela.

Laskavi A kroj


Kaput A kroja odlična je opcija kada želite da stvorite laskavu siluetu, a možete ga kombinovati sa više komada garderobe. Jedna od opcija svakako su popularne iscijepane farmerice i bijela košulja (dakle, tri ultra popularna i moderna komada garderobe ove sezone), ali jednako dobro će se slagati i sa suknjom olovka kroja koja ima visoki struk i rolkom.

Opušteno


Ukoliko vam je cilj da postignete opušten, ali moderan stil, omiljene uske farmerice možete kombinovati sa duksericama. Što se tiče obuće, odličan izbor ćete napraviti ako se odlučite za čizme preko koljena, a da bi ovaj stajling bio što moderniji, dodajte kaput u vojničkom stilu na dvoredo kopčanje.

Klasični kroj


Klasični krojevi kaputa vjerovatno su i najbolji izbor, ali ako vam je cilj da sveukupni stajling dovedete na jedan viši, upečatljiviji i moderniji nivo, onda je pravi izbor crveni vojnički kaput klasičnog kroja. Veoma privlačan i moderan, možete ga kombinovati sa skoro svim drugim bojama, ali i komadima garderobe.

Jednostavno, a efektno


Kaput u vojničkom stilu često ima veoma jednostavan, ali i veoma efektan kroj te je zbog toga i idealan za kombinovanje sa tako mnogo drugih komada garderobe. Bez obzira da li se odlučite za suknju ili haljinu, klasične pantalone ili farmerice, ovaj kaput se odlično slaže sa svim pomenutim, a jako je udoban i ugodan. Ako ga kombinujete sa mini haljinom, najbolje je da ovom stilu dodate i čizme preko koljena. Stajling možete upotpuniti pomoću asesaora, kao što su predimenzionirani šal, torba ili naočale.

Ultra elegantno


Nemojte misliti kako vam je tokom zimske sezone potrebna hrpa odjeće kako biste postigli elegantni stil. Daleko od toga, postoje i situacije kada su vam za to potrebna maksimalno tri komada garderobe. Moderna maksi zimska haljina sa “lažnom” rol kragnom sigurno je odličan izbor za sve zimske prilike, a preko nje prebacite maksi kaput u vojničkom stilu. I to je to! Što se tiče obuće, možete odabrati čizme do koljena, a stajling upotpunite pomoću strukturisane torbe. Jednostavno, efektno, elegantno.

Plisirani


Plisirane suknje i haljine veoma su popularne tokom toplih dana, a ukoliko baš i nemate običaj da ih nosite tokom zimske sezone (ali ipak volite ovaj vanvremenski trend), jedna od opcija je i blago plisirani kaput. Odličan model koji ćete veoma lako kombinovati što sa suknjama olovka kroja što sa pantalonama, farmericama ili helankama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info