Horoskop: Ovi znakovi će imati najmanje sreće u 2021. godini

0

“Kad se zvijezde poslože”, izjava je koju smo veoma često čuli. A kada je riječ o zvijezdama, sljedećim znakovima one neće biti baš pretjerano naklonjene tokom 2021. godine.

Blizanci


Ovaj znak je poznat po tome što ima prividno smiren temperament, ali ako se s njim pretjera – spašavaj se ko može. Samo pokušajte da naljutite Blizance i nećete znati šta vas je snašlo!

Ovaj znak je često potcijenjen po tom pitanju i to je ono što će Blizancima privući mnogobrojne probleme, svrstavajući ih u grupu znakova koji će imati najmanje sreće tokom 2021. godine. Blizanci neće biti u stanju da upravljaju svojim gnjevom i upravo će zbog svoje impulsivne prirode napraviti mnogobrojne greške.

Rak


Ovaj temperametni znak se naoštrio na uspjeh tokom narednih mjeseci. Međutim, pripadnike ovog znaka sreća neće pratiti pa postoji velika šansa da će se konstantno susretati sa preprekama.

Neočekivana izdaja, bilo da je riječ o poslovnom ili privatnom životu, samo dodatno može zakomlikovati stvari i uzrokovati niz nesrećnih događaja. Rakovi, više nego ikada ranije, pazite šta, gdje i kome pričate.

Jarac


Pripadnici ovog znaka naći će se u teškoj situaciji zbog novca odnosno zbog pomanjkanja istog. Previše samouvjereni i pretjerano sigurni u svoje mogućnosti, obuzeće ih želja za igrama na sreću – kladionica, loto, automati – ali ništa im neće pomoći.

Pa ipak, možda će i dalje biti tvrdoglavi i zbog svojih loših odluka naći se u neobranom grožđu. Dragi Jarčevi, nemojte dozvoliti to sebi – ne znamo da li vam je to poznato, ali sreća i sudbina se ne mogu forsirati.

Vodolija


Vas će pratiti loša sreća u ljubavnom životu. Komplikovane romantične veze, bez interesovanja, bez budućnosti i bez nade – imate toliku želju da pronađete drugu stranu, da izgraite nešto trajno i da se skrasite da ćete zastraniti i izabrati pogrešnog partnera.

Čak iako dobro znate kako ta osoba nije za vas, strmoglavo želite da se upustite u vezu s njom, ne misleći o tome da biste mogli da udarite glavom o zid. Vodolije, budite oprezne!

Ribe


Ovaj znak često se doživljava kao mekušac i nezgrapan. A upravo ta nezgrapnost samo će se povećavati tokom 2021. godine. Na svoje veliko zaprepaštenje, Ribe će imati seriju grešaka, loših odluka, situacija u kojima će se tako spoticati da neće znati šta se dešava.

Zbog svega navedenog, pripadnici ovog znaka veoma često će se naći u veoma nezavidnom položaju tokom 2021. godine i to na svim nivoima – od poslovnog do ljubavnog života. Zaista bismo vas lagali kada bismo rekli da će sreća biti na vašoj strani.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info